Aktualno

’24 SATA BEZ KOMPROMISA’ U KONOBI VERANDA Mirko i Maja ponovno u akciji za Odjel pedijatrije OB Dubrovnik

'24 SATA BEZ KOMPROMISA' U KONOBI VERANDA Mirko i Maja ponovno u akciji za Odjel pedijatrije OB Dubrovnik

I ovog studenog obitelj Andrić odlučila se na humanitarnu akciju ’24 sata bez kompromisa’ čija svrha je prikupljanje sredstava za opremanje Odjela pedijatrije u OB Dubrovnik. U svojoj konobi Veranada u Štikovici, 23. i 24. ovog mjeseca, bračni par Maja i Mirko ugostit će tako sve ljude dobre volje i gladne odlične kuhinje.

– Akcija će trajati od subote, 23. studenog u šest ujutro do šest ujutro u nedjelju, 24. studenog. Posluživat ćemo jela s našeg menija na kojem će se naći i pokoje iznenađenje. Svaki obrok je besplatan. Znači, postavit ćemo kutiju u koju će ljudi ostaviti onoliko novaca koliko mogu. Nije važno 10 ili 100 kuna, ali što više to bolje, ipak je u humanitarne svrhe. Pozivamo stoga sve na druženje i zabavu – rekao je Mirko Andrić za DuList i dodao kako se još danas naježi kad se sjeti kako su lani uspjeli prikupiti sredstva za čak dva CTG uređaja.

Podsjetimo, CTG uređaj koristi se u rađaoni kod trudnica u svrhu praćenja otkucaja bebinog (fetalnog) srca i kontrakcija maternice (trudova). Prošlogodišnja akcija je uspjela donijeti ukupan zbroj od 36.550 kuna. ‘Hvala na svakom osmijehu, toploj riječi i zagrljaju. Najbolji ste. Ovo je samo početak!’, poručili su tada Maja i Mirko.

Pročitajte još

[FOTO] BAHAT I NEKULTURAN A gdje nego na sred puta?

Dulist

SUTRA U GOSPINOM POLJU Motociklisti, policija vas poziva na poligon sigurne vožnje

Dulist

Libertas pojačava polaske ‘šestice, uvodi i svakodnevnu noćnu liniju

Dulist