Natrag
19.4.2019 20:30

facebook

twitter

google

rss

dulist

24% bolja popunjenost u Babin kuku

17.10.2011 @ 10:55 Baldo Marunčić Aktualno

Podijelite:

Hoteli tvrtke Dubrovnik-Babin kuk, dio grupacije Valamar, kroz cijeli mjesec listopad bilježe visoku razinu popunjenosti od 62 posto, što je za 24 posto više nego lani, a isti trend nastavlja se i početkom studenog.

 Svi hoteli, osim Valamar Lacrome koja će do kraja godine poslovati bez prekida, bit će otvoreni gotovo do polovice studenoga, petnaest do čak trideset dana duže u odnosu na prethodnu godinu.
 
U hotelu Valamar Lacroma Dubrovnik odvijat će se 6. Konferencija GEF (Global Environment Facility) bijenala o međunarodnim vodama pod sloganom "Podizanje očekivanja: 20 godina rezultata GEF-a o prekograničnim vodama", a koja će okupiti oko 350 sudionika iz 80 zemalja.
 
Također, drugu godinu zaredom održava se Konferencija ravnatelj/ica osnovnih, srednjih škola i učeničkih domova Republike Hrvatske s temom "Status i položaj ravnatelja", a okupit će 1500 sudionika, od čega stotinjak sudionika iz inozemstva čime je ovaj skup dobio i međunarodno značenje.
 
Odmah nakon ravnatelja, održat će se skup pod nazivom "Jesensko savjetovanje" s međunarodnim sudjelovanjem te IX. redovna skupština Udruge tajnika i računovođa u školstvu.
 
Polovicom studenog slijedi 24. Kongres ugostitelja i turističkih djelatnika Hrvatske gospodarske komore, a očekuje se oko petsto sudionika.
 
Ovih dana započinju i tradicionalni muški i ženski teniski turniri „Dubrovnik open“ i „Jamnica Babin kuk Cup“, kojima su također domaćin hoteli tvrtke Dubrovnik-Babin kuk.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana