Crna kronika

22-godišnjakinja iz stana u Mokošici otuđila torbicu s novcem

22-godišnjakinja iz stana u Mokošici otuđila torbicu s novcem

U utorak, 8.travnja, u popodnevnim satima, na području Mokošice, starija muška osoba pustila je u svoj stan nepoznatu mlađu žensku osobu koja je prosila za hranu.

Nakon ulaska u stan, iskoristila je nepažnju vlasnika i otuđila torbicu s novcem, oštetivši vlasnika za više tisuća kuna.
Iste večeri, oko 21 sat, prilikom izlazne granične kontrole na graničnom prijelazu Zaton Doli, u automobilu karlovačkih registracijskih oznaka, zatečena je 22-godišnjakinja s područja Siska, koja je zbog sumnje u počinjenje navedene krađe uhićena i dovedena u prostorije policije.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja osumnjičena je uz kaznenu prijavu predana pritvorskom nadzorniku.

– Ovom prilikom pozivamo sve građane, posebice one starije životne dobe, kako ne bi bi bile oštećene ovakvim ili sličnim kaznenim djelima, da posebno obrate pozornost na nepoznate osobe koje puštaju u svoje domove. Naime, počinitelji ovakvih kaznenih djela često pod izlikom da prodaju razne predmete po povoljnim cijenama, traže milostinju ili slično, iskorištavaju povjerenje ili nepažnju najčešće osoba starije životne dobe – ističu iz PU.

Pročitajte još

U hotelu Vis 2 pronađeno beživotno tijelo muške osobe

Dulist

TUŽNA VIJEST Preminula je cijenjena arhitektica Olivera Bravačić

Dulist

Napustio nas je Ivo Jelić, jedan od osnivača dubrovačkog HDZ-a

Dulist