DuList PROMO

’20 GODINA PO VAŠEM GUSTU’ Veliko finale Pemo super nagradne igre

’20 GODINA PO VAŠEM GUSTU’ Veliko finale Pemo super nagradne igre

PEMO super nagradna igra ’20 GODINA PO VAŠEM GUSTU’, koja je započela 15. listopada prošle godine, a završava 15. siječnja 2015. godine, ulazi u samu završnicu.

Još nas samo desetak dana dijeli od velikog izvlačenja super nagrada koje će se održati 20. siječnja u PEMO hipermarketu. Tada ćemo saznati i ime najsretnijeg PEMO kupca – novog vlasnika automobila GOLF TSI Trendline.

U protekla tri mjeseca PEMO, vodeći dubrovački maloprodajni lanac, pripremio je brojna iznenađenja svojim vjernim kupcima, korisnicima PEMO klub kartice. U dva kruga izvlačenja PEMO super nagradne igre podijeljene su atraktivne nagrade vjernim kupcima i to: 40 PEMO novčanih bonova u iznosu od 1.000 kn, 6 večera za dvije osobe u dubrovačkim restoranima, 10 pamentnih mobitela Samsung Galaxy Young, 4 INA poklon bona u vrijednosti 500 kn i avio karte za 4 osobe za putovanja unutar Hrvatske. Družili smo se i s mitološkim bićima iz svijeta NTLogije: Minotaurom i Meduzom, koji su donijeli sreću PEMO kupcima u prvom krugu izvlačenja nagradne igre. U prosincu, mjesecu darivanja, PEMO hipermarket posjetili su sv Nikola i Djed Božićnjak, koji su darivali najmlađe kupce i izvukli nagrade 2. kruga PEMO super nagradne igre. U godini kada slavi 20 godina svog postojanja tvrtka PEMO poklonila je i vrijedne donacije VK JUG CO i Odjelu za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Sveučilišta u Dubrovniku.

Na prigodnoj svečanosti održanoj na dan svetog Nikole, na kojoj su prisustvovali najmlađi Jugaši uručen je donatorski ček tvrtke PEMO vaterpolskom klubu JUG CO u iznosu od 40.000 kn za kupnju sportske opreme uzrasnoj skupini NADE U-12. Dubrovačka tvrtka PEMO poklonila je i vrijednu donaciju u iznosu od 13.000 kn Odjelu za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Sveučilišta u Dubrovniku. Sredstvima donacije kupljena su moderna nastavna pomagala: interaktivna ploča i pripadajući projektor, koja će pomoći nastavnicima u pristupu nastavi i prijenosu novih znanja studentima. I ove godine tvrtka PEMO zajedno s CARITASOM Dubrovačke biskupije sudjelovala je u humanitarnoj akciji za pomoć obiteljima i pojedincima slabijeg imovinskog stanja o kojima skrbi Caritas Dubrovačke biskupije. PEMO prodavaonice uvijek su prvi izbor dubrovačkim kupcima zbog vrhunske kvalitete velikog asortimana prehrambenih i neprehrambenih proizvoda te ljubaznosti i šarma svojih trgovaca, koji su uvijek na usluzi kupcima. Tvrtka PEMO društveno je odgovorna kompanija, koja rado pomaže brojnim pojedincima, humanitarnim organizacijama, sportskim klubovima te institucijama donirajući potrebnu materijalnu ili financijsku pomoć. 2015. godinu u PEMO tvrtki započinjemo na najljepši mogući način – darivanjem vjernih PEMO kupaca. Stoga, ne propustite priliku do 15. siječnja posjetiti PEMO prodavaonice i uz minimalnu
kupnju od 100 kn i uz korištenje PEMO Club kartice sudjelujte u super nagradnoj igri. Najsretnije
kupce očekuju brojne atraktivne nagrade i glavna super nagrada automobil Golf TSI Trendline.
Sretno!

Vaš PEMO

Sponzorirani članak

Pročitajte još

Otkrijte najbolje slot igre u hrvatskim online kasinima

Dulist

Zanimljive činjenice o automatima za igre

Dulist

Nije šala! Od danas u TuttoBene popust 40 posto na sve!

Dulist