Natrag
24.9.2018 13:40

facebook

twitter

google

rss

dulist

18. LJETNI KARNEVAL Ovaj vikend svi u Cavtat!

7.7.2018 @ 17:09 Dulist dulist IN
3;3

Podijelite:

U organizaciji Turističke zajednice općine Konavle, Karnevalske udruge Dominali i Udruge Cavtatske mame u Cavtatu će se ovaj vikend, održati 18. Cavtatski ljetni karneval, već tradicionalno s bogatim zabavnim programom na više lokacija na cavtatskoj rivi.

Subotnje događanje bit će prilagođeno Svjetskom nogometnom prvenstvu i utakmici Hrvatska-Rusija, zbog koje se neće održati karnevalska povorka, već će za tu priliku na ljetnoj pozornici biti postavljeno veliko platno za prijenos utakmice.

-Pozivamo sve ljubitelje nogometa da nam se u što većem broju pridruže u bodrenju naše reprezentacije – ističu organizatori.

Program Cavtatskog karnevala:

Subota, 7. srpnja VELIKI KARNEVAL
Nakon utakmice i nadamo se slavlja, na ljetnoj pozornici sve maškarane i nemaškarane zabavljat će grupa TALIRI, a ispred crkve Sv. Nikole program se nastavlja uz glazbeni sastav ET’NA, plesnu skupinu NATYA te vatrenu skupinu VODORIGE. Posebni gosti prve večeri su KARLOVAČKI BUBNJARI & HALUBAJSKI ZVONČARI VIŠKOVO

Nedjelja, 8. srpnja DJEČJI KARNEVAL – 20.30 sati
Maškarana povorka na cavtatskoj rivi predvođena Cavtatskom glazbom, mažoretkama Župe Dubrovačke, Čitluka i Cavtata. Na ljetnoj pozornici slijedi glazbeno-plesni program za djecu uz ZVUKE JADRANA i plesno-akrobatsku skupinu CROWD CONTROL – KAM HRAM

Ispred crkve sv. Nikole i drugu večer nastupit će glazbeni sastav ET’NA, plesna skupina NATYA te vatrena skupina VODORIGE. Treća pozornica, ona na gradskoj plaži, rezervirana je glazbeno-plesni program za mlade uz DAPAL BAND i DJ LUKAS.

Kao i svake godine veličanstveni vatromet u cavtatskoj luci predviđen je za 23.30 sati.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana