DuList IN

18. LJETNI KARNEVAL Ovaj vikend svi u Cavtat!

18. LJETNI KARNEVAL Ovaj vikend svi u Cavtat!

U organizaciji Turističke zajednice općine Konavle, Karnevalske udruge Dominali i Udruge Cavtatske mame u Cavtatu će se ovaj vikend, održati 18. Cavtatski ljetni karneval, već tradicionalno s bogatim zabavnim programom na više lokacija na cavtatskoj rivi.

Subotnje događanje bit će prilagođeno Svjetskom nogometnom prvenstvu i utakmici Hrvatska-Rusija, zbog koje se neće održati karnevalska povorka, već će za tu priliku na ljetnoj pozornici biti postavljeno veliko platno za prijenos utakmice.

-Pozivamo sve ljubitelje nogometa da nam se u što većem broju pridruže u bodrenju naše reprezentacije – ističu organizatori.

Program Cavtatskog karnevala:

Subota, 7. srpnja VELIKI KARNEVAL
Nakon utakmice i nadamo se slavlja, na ljetnoj pozornici sve maškarane i nemaškarane zabavljat će grupa TALIRI, a ispred crkve Sv. Nikole program se nastavlja uz glazbeni sastav ET’NA, plesnu skupinu NATYA te vatrenu skupinu VODORIGE. Posebni gosti prve večeri su KARLOVAČKI BUBNJARI & HALUBAJSKI ZVONČARI VIŠKOVO

Nedjelja, 8. srpnja DJEČJI KARNEVAL – 20.30 sati
Maškarana povorka na cavtatskoj rivi predvođena Cavtatskom glazbom, mažoretkama Župe Dubrovačke, Čitluka i Cavtata. Na ljetnoj pozornici slijedi glazbeno-plesni program za djecu uz ZVUKE JADRANA i plesno-akrobatsku skupinu CROWD CONTROL – KAM HRAM

Ispred crkve sv. Nikole i drugu večer nastupit će glazbeni sastav ET’NA, plesna skupina NATYA te vatrena skupina VODORIGE. Treća pozornica, ona na gradskoj plaži, rezervirana je glazbeno-plesni program za mlade uz DAPAL BAND i DJ LUKAS.

Kao i svake godine veličanstveni vatromet u cavtatskoj luci predviđen je za 23.30 sati.

Pročitajte još

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist

JOŠ JEDAN HIT GRUPE SILENTE ‘Sve da ima neki način’ među top 10 singlova domaće liste

Dulist