Natrag
23.2.2019 14:05

facebook

twitter

google

rss

dulist

170 godina Gradske glazbe!

6.7.2013 @ 19:23 Mia Njavro Kultura
2;2

Podijelite:

Gradska glazba Dubrovnik povodom 170. godina neprekidnog djelovanja i postojanja priređuje svečani slavljenički koncert ispred crkve Sv. Vlaha u ponedjeljak 8. srpnja 2013. godina s početkom u 21 sat.

Pod ravnanjem dirigenta Ildousa Galioullina izvodit će djela klasične glazbe, poznate melodije iz filmova i mjuzikla kao i nezaobilazne koračnice.
Pozivamo sve nekadašnje članove i prijatelje Gradske glazbe Dubrovnik, kao i sve građane Dubrovnika, koji su uvijek bila naša vjerna publika, i koji su nas uvijek pratili na svim našim nastupima da nam se i ovaj put pridruže, te na najljepšoj pozornici svijeta, ispred crkve Sv. Vlaha,  zajedno s nama uveličaju ovaj veliki jubilej.

Nakon koncerta vas također pozivamo da nam se pridružite u palači Sponza gdje će biti premijerno prikazan dokumentarni film o Gradskoj glazbi Dubrovnik u režiji gospara Tonka Jovića i Dubrovačke televizije – ističu iz Gradske glazbe. Slavljenički koncert
 

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana