Natrag
18.2.2019 20:23

facebook

twitter

google

rss

dulist

16 ozlijeđenih u 13 nesreća

23.4.2012 @ 11:07 Baldo Marunčić Crna kronika

Podijelite:

Ukupno 13 prometnih nesreća dogodilo se proteklog jedna na prometnicama Dubrovačko-neretvanske županije. Pet osoba je teže, a 11 je lakše ozlijeđeno.

Provodeći mjere kontrole policijski službenici PU dubrovačko-neretvanske sankcionirali su 379 sudionika u prometu, od čega 165 zbog prekoračenja brzine i 5 zbog alkoholiziranosti.

U prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu, 21. travnja, oko 2.30 sati, na predjelu Rabe, jedna osoba je teže, a tri su lakše ozlijeđene. 21-godišnji vozač, državljanin Italije, upravljao je osobnim vozilom, talijanskih nacionalnih oznaka, te je dolaskom do Rabe, izgubio nadzor nad vozilom i udario u zaštitnu metalnu ogradu. U ovoj prometnoj nesreći jedan putnik, državljanin Albanije, je teže, dok su vozač i dvije putnice, državljani Italije, lakše ozlijeđeni.

Istog dana, oko 16.15 sati, na D-8, kod mjesta Lozica, u prometnoj nesreći 31-godišnji vozač motocikla je teže ozlijeđen. Dolaskom u Lozicu, krećući se iz smjera istoka prema zapadu, vozač motocikla je prilikom pretjecanja osobnog vozila ispred sebe udario u njegov lijevi bočni dio. Nakon pružene liječničke pomoći, vozač motocikla je zadržan na liječenju u dubrovačkoj bolnici.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana