Natrag
19.3.2019 16:49

facebook

twitter

google

rss

dulist

150 tisuća kuna za parking na Grudi

20.10.2011 @ 16:31 Barbara Đurasović Aktualno
2;2

Podijelite:

Načelnik Općine Konavle Luka Korda i državni tajnik u Ministarstvu regionalnog razvoja, šumarstva i vodnoga gospodarstva Karlo Gjurašić potpisali su Ugovor o sufinanciranju izgradnje i uređenja parkinga na Grudi vrijedan 150 tisuća kuna.

Riječ je o parkingu ispred Doma zdravlja na Grudi za čije je uređenje Općina još izdvojila 100 tisuća kuna.
Iako su radovi na uređenju ambulante gotovi, a ona je u potpunosti opremljena za prijem i pregled pacijenata, načelniku Kordi ne žuri se otvoriti je za Dan Općine. Ambulanta će, istaknuo je Korda, biti otvorena nakon što budu završeni radovi na uređenju okoliša, točnije za petnaestak dana.

Inače cjelokupan projekt uređenja i opremanja konavoskog Doma zdravlja vrijedan je 2 milijuna kuna. Po njegovu otvorenju, Konavljani gotovo da i neće morati na jednostavnije pretrage odlaziti u Grad već će im ergometrijski pregledi i pretrage ultrazvukom biti dostupne na Grudi.

Ususret Danu Općine Konavle načelnik Luka Korda najavio je i skori početak realizacije još jednog projekta od iznimnog značaja za Općinu, početak radova na izgradnji vodovodne mreže za Konavoska Brda.

Pitanje je dana kada će početi rekonstrukcija magistrale od Zračne luke Čilipi do Debelog brijega, istaknuo je Luka Korda. Državni tajnik Karlo Gjurašić istaknuo je kako će Ministarstvo regionalnog razvoja, šumarstva i vodnoga gospodarstva sufinancirati projekt izgradnje Doma za starije i nemoćne osobe u Konavlima, a koji će se graditi u neposrednoj blizini novoobnovljenog Doma zdravlja. 
 

Komentari

O autoru: Barbara Đurasović


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana