Natrag
25.3.2019 23:22

facebook

twitter

google

rss

dulist

13. Dječji zimski festival

9.12.2011 @ 0:13 Dulist dulist IN
2;2

Podijelite:

Trinaesti po redu "Dječji zimski festival" u organizaciji studenata Američkog koledža za menadžment i tehnologiju, održat će se u nedjelju, 11. prosinca, od 15 do 18 sati u prostorijama RIT/ACMT-a, na adresi Don Frana Bulića 6.

 
Studenti pozivaju djecu, uzrasta od 3 do 10 godina, i njihove roditelje da im se pridruže. Ulaz na Festival je slobodan. Više od 60 volontera, studenata RIT/ACMT-a, koji su marljivo prikupljali donacije i pripremali ovaj događaj, pretvorit će prostorije RIT/ACMT-a u magičnu i veselu blagdansku priču, gdje će svako dijete naći ponešto za sebe. Male posjetitelje ovogodišnjeg Festivala očekuje odlična zabava uz kreativne radionice, mnogobrojne natjecateljske igre, te ples i glazbu. Vrhunac zabave bit će posjet Djeda Božićnjaka i njegovih pomoćnika koji će djeci dijeliti poklone.

Festival organiziraju volonteri, studenti RIT/ACMT-a. Financiran je od RIT/ACMT-a, uz podršku nekoliko sponzora kao što su: Croit, Ter Marketing, X-Media, Dubrovnik Rent i drugi.
– Dječji zimski festival jedini je festival na dubrovačkom području slične tematike. Organizira se već trinaestu godinu za redom, počevši od 1999. godine. Interes za dosadašnje Festivale bio je jako velik. Na prošlogodišnjem sudjelovalo je oko 300 mališana iz Dubrovnika i okolice. Radujemo se velikom odazivu i ove godine, poručuju organizatori.
 

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana