Natrag
22.4.2018 03:08

facebook

twitter

google

rss

dulist

12 Valamarovih hotela s certifikatom izvrsnosti

29.5.2012 @ 11:42 Andrea Falkoni Račić Aktualno

Podijelite:

Čak 12 Valamarovih hotela, među kojima su i četiri dubrovačka, našlo se u uglednom društvu najboljih svjetskih hotela.

Ocjene su to posjetitelha portala TripAdvisor, najvećeg svjetskog portala za putovanja i ocjenu kvalitete usluga u turizmu. Portal je, naime, i ove godine dodijelio certifikat izvrsnosti "Trip Advisor Certificate of Excellence 2012" najuspješnijim svjetskim hotelima za izvrsnost i kvalitetu usluge temeljem recenzija gostiju. Na portalu TripAdvisor nalazi se više od 60 milijuna mišljenja i ocjena korisnika turističkih usluga, a portal se može pohvaliti sa 50 milijuna individualnih posjetitelja.

Među 12 Valamarovih hotela su i četiri dubrovačka Valamar Lacroma Dubrovnik, Valamar Dubrovnik President, Tirena i Argosy. Tu su i Valamar Bellevue i Valamar Sanfior u Rapcu, Valamar Koralj u Krku i čak pet porečkih hotela – Valamar Club Tamaris, Valamar Diamant, Valamar Crystal, Fortuna i Pical.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana