Sport

ZVONI ZVONO ZA UZBUNU Fenjeraš GOŠK doveo pojačanja, je li prva pobjeda na vidiku?

ZVONI ZVONO ZA UZBUNU Fenjeraš GOŠK doveo pojačanja, je li prva pobjeda na vidiku?

GOŠK Dubrovnik 1919. ni nakon sedam odigranih kola u južnoj skupini 3. HNL ne zna za pobjedu te je s 3 boda posljednja momčad lige.

Zabilježena su tri neodlučena rezultata te četiri poraza. Posljednji je zabilježen prošlog vikenda kod RNK Splita 3:2, kada su ‘Nebeskoplavi’ na poluvremenu imali prednost 1:0 te na 2:2 izjednačili u 2. minuti sudačke nadoknade, da bi bez boda ostali u 4. minuti sudačke nadoknade iz sumnjivog jedanaesterca. Sreća u nesreći je što se prvenstvo tek zahuktalo, a prvi susjedi na tablici Zagora I Neretvanac tek su bod ispred Dubrovčana.

Uprava kluba tu je činjenicu shvatila ozbiljno pa je u četvrtak na društvenim mrežama objavljeno kako su dovedena tri nova igrača, od kojih dva povratnika te jedan novajlija.

U sastav GOŠK-a vraća se 26-godišnji Domagoj Veraja, a iz kluba ističu kako je dosad za dres dubrovačkog trećeligaša odigrao osamdesetak utakmica te zabio 23 gola. Drugo pojačanje je 21-godišnji Toni Žile, lijevi branič koji izdanak nogometne škole Hajduka, a koji je u međuvremenu nosio dresove drugoligaša Sesveta i Hrvatskog Dragovoljca. Iz NK Šibenika je stigao 19-godišnji veznjak Ivan Perica, inače brat Domagoja Perice koji već igra za GOŠK. Iskustvo je do ove sezone skupljao nastupajući za juniorsku i drugu momčad drugoligaša sa Šubićevca.

Hoće li ova tri imena donijeti prijeko potrebnu svježu krv u sastav Franja Domića vidjet ćemo već u subotu 14. listopada, kad na Lapad stiže Croatia iz Zmijevaca.

Pročitajte još

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist

Pituri osvojili Kup Hrvatske!

Dulist

Jakov Bjeloš, Marino Maslać i Bruno Šimunović u dresu Hajduka osvojili međunarodni turnir

Dulist