Politika

Župski pravaši ne žele ginekologa za predsjednika

Župski pravaši ne žele ginekologa za predsjednika

Hrvatska stranka prava podružnica Župa Dubrovačka na svom izvršnom odboru održanom 2. svibnja 2012 godine donijela je odluku o raspuštanju izvršnog odbora HSP-a Župa Dubrovačka – obavijestilo je čelništvo žuspkih pravaša u ostavci.

Raspuštanje je rezultat lošeg vođenja stranke os strane samog vrha HSP-a pa do sluganske politike povjerenika HSP-a za našu županiju Mladena Jurkovića, što se moglo vidjeti na namještenom izbornom zboru za mjesto predsjednika Župnijskog vijeća HSP-a za Dubrovačko – neretvansku županiju, s isključivo jednim namještenim i podobnim kandidatom kao i po nazočnosti četiri od ukupno 14 osnovanih HSP podružnica u našoj županiji.

Povjerenik Jurković nije dopustio već samo jednu kandidaturu njemu podobnog dr. Kravara, a očito sve po uzoru na vrh stranke. Jedno od temeljnih načela HSP-a je pravo na život, a izborom sedamdeset petogodišnjeg ginekologa za mjesto predsjednika ŽV HSP-a, to načelo je abortirano (lat. abruptio graviditatis). – navodi u priopćenju Božo Miletić, predsjednik HSP-a Župa Dubrovačka u ostavci

Opće je poznato da svaki čovjek teži ka pozitivnim rezultatima, kako u sportu, ljubavi, životu tako i u politici, ali nažalost u HSP-u pozitivni rezultati ne mogu doći do izražaja jer u novijoj povijesti stranke vidljivo je da caruju isključivo negativni rezultati.

Predsjednik  HSP-a Župe Dubrovačke raspušta izvršni odbor podružnice, te i dalje ostaje na pravaškoj cesti kao i na cesti ujednjenja pravaša – zaljučio je Miletić.
 

Pročitajte još

FRANKOVIĆ I PEZO O IZBORIMA Ostvariti ovakav rezultat i dobiti povjerenje naših sugrađana nije nimalo jednostavno

Dulist

ANITA BONAČIĆ OBRADOVIĆ Biti druga po broju preferencijalnih glasova u Gradu je veliki vjetar u leđa

Dulist

[IZBORI] SRĐ JE GRAD Prešli izborni prag, ali ipak ostali bez mandata

Dulist