Crna kronika

ŽUPANIJSKI CENTAR 112 Tri medicinska prijevoza zrakom, dva požara i odron

ŽUPANIJSKI CENTAR 112 Tri medicinska prijevoza zrakom, dva požara i odron

Tri organizirana medicinska prijevoza zrakom, dva požara i jedan odron – bitni su događaji iz evidencije Županijskog centra 112 Dubrovnik za jučerašnji dan.

Od tri medicinska prijevoza zrakom helikopterom Hrvatskog ratnog zrakoplovstva, dva su izvršena na zahtjev Hitne medicinske pomoći Vela Luka i to na relaciji Lastovo – KBC Split i Blato – KBC Split, a treći na zahtjev Hitne medicinske pomoći Korčula na relaciji Korčula – KBC Split.

Istog dana oko 22.40 sati zaprimljena je dojava iz neretvanskog mjesta Prud, o požaru na vozilu koje se nalazi u garaži. Na mjesto događaja upućena je JVP Metković koja je brzom intervencijom ugasila požar. Dojava za drugi požar, ovaj put na staroj kući u kojoj nitko ne živi u Mikulićima, stigla je oko 21.16 sati. Na mjesto događaja upućena je JVP Konavle koja je ugasila požar.

Uz sve to, Županijski centar 112 Dubrovnik jučer je u 18:35 sati zaprimio dojavu o većem odronu kod restorana Orsan, pri čemu je pao i jedan električni stup . U 21:04 sati odron je uklonjen, a promet normaliziran.

Pročitajte još

‘GASIRAO’ I BEZ DOZVOLE Rekorder tjedna s 2700 eura kazne

Dulist

HTIO POMOĆI PRIJATELJU, NA KRAJU JE POKRADEN Pustio ga u stan, on mu ukrao nakit

Dulist

Sudac istrage odbio odrediti istražni zatvor maloljetnim nasilnicima iz Uvale

Dulist