Crna kronika

ŽUPANIJSKI CENTAR 112 Požar i tri prometne nesreće

ŽUPANIJSKI CENTAR 112 Požar i tri prometne nesreće

Iz Županijskog centra 112 Dubrovnik izvijestili su o bitnim događajima koji su zabilježili u protekla 24 sata.

Tako je u utorak u 12.31 sati u ŽC 112 Dubrovnik zaprimljena dojava o manjem požaru na otvorenom prostoru u Gromači. Požar je gasilo 5 vatrogasaca s dva vatrogasna vozila JVP Dubrovački vatrogasci. Požar je lokaliziran u 12:45 sati, a ugašen u 13:10 sati. Opožarena površina je 200 metara četvornih, a gorjeli su suha trava, makija i nisko raslinje.

Istog dana u 13:36 sati u ŽC 112 Dubrovnik zaprimljena je dojava o prometnoj nesreći u Korčuli. U ovoj nesreći ozljeđen je pješak. ŽC 112 Dubrovnik o ovom događaju odmah je izvjestio HMP i OK PU DNŽ.

Potom je u 14:23 sati u ŽC 112 Dubrovnik zaprimljena dojava o prometnoj nesreći na staroj cesti od Ploča prema Vrgorcu (blizu kružnog toka). U ovoj nesreći smrtno je stradao motorist. O ovom događaju ŽC 112 Dubrovnik odmah je po dojavi o izvjestio HMP i OKC PU DNŽ. Za vrijema očevida od 14:30 do 17 sati cesta je bila zatvorena za sav promet.

Istog dana u 17:11 sati u ŽC112 Dubrovnik zaprimljena je dojava o prometnoj nesreći bez ozljeđenih osoba ali sa većom materijalnom štetom (frontalni sudar dva vozila) na cesti kroz Postranje u mjestu Grbavac. ŽC 112 Dubrovnik o ovom je događaju odmah izvjestio OKC PU DNŽ i Dubrovnik Ceste. Do uklanjanja vozila s prometnice kroz mjesto Grbavac cesta je bila zatvorena za promet.

Pročitajte još

[FOTO] SUDAR NA MAGISTRALI Dva automobila i cisterna, jedna osoba prevezena u bolnicu

Dulist

GOSPODARSKI KRIMINALITET Nizom kaznenih djela 41-godišnjak pričinio štetu od preko 100 tisuća eura

Dulist

Napustio nas je Nikša Bender, dugogodišnji turistički djelatnik

Dulist