Natrag
23.2.2018 13:43

facebook

twitter

google

rss

dulist

Župan s ministricom Žalac o projektima u obrazovanju

12.7.2017 @ 7:57 Dulist Županija

Podijelite:

Župan Nikola Dobroslavić u utorak je u Palači Ranjina održao sastanak s ministricom regionalnog razvoja i EU fondova Gabrijelom Žalac.

Na sastanku su sudjelovali i saborski zastupnici Branko Bačić i Sanja Putica, ravnatelj SAFU-a Tomislav Petric, pomoćnik ministrice obrazovanja Momir Karin, zamjenica župana Žaklina Marević, načelnik Općine Konavle Božo Lasić, ravnateljica Osnovne škole Cavtat Kate Kukuljica, zamjenice gradonačelnika Grada Dubrovnika Orlanda Tokić i Jelka Tepšić, ravnateljica županijske razvojne agencije Dunea Melanija Milić te ostali predstavnici Ministarstva, Županije i Općine.

Na sastanku su razmotrene potrebe u rješavanju prostornih problema u obrazovanju i mogućnost financiranja njihovih projekata. Poseban naglasak stavljen je na Osnovnu školu Cavtat koja je prioritet Dubrovačko-neretvanske županije s obzirom na njeno izuzetno loše stanje. Ministrica Žalac i saborski zastupnici iskazali su spremnost i pomoć u pronalasku načina financiranja izgradnje novog objekta ove škole.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana