Aktualno

Župan Rusković savjetnica župana

Župan Rusković savjetnica župana

Pave Župan Rusković, bivša ministrica turizma i savjetnica gradonačelnika Vlahušića, imenovana je savjetnicom predsjednika Turističke zajednice Dubrovačko-neretvanske županije, u ovom slučaju župana Nikole Dobroslavića.

Odlučilo je tako Turističko vijeće županijske TZ. Kako je istaknuo direktor TZ-a Županije Vladimir Bakić ugovor je potpisan na 7 mjesec počevši od 11. lipnja ove godine.

Bakić također ističe kako su savjetničke usluge precizirane u području Strategije razvoja turizma. U skladu s time se definira i upravljanje destinacijom, a savjetovanje će ići i u smjeru aktivnosti produljenja turističke sezone, te u aktivnostima na poboljšanju turističke ponude i uvođenju novih turističkih proizvoda. Upravo su to četiri područja na kojima će se temeljiti savjetničke usluge. Na pitanje znači li definiranje upravljanja destinacije ujedno i osnivanje Destinacijskog menadžmenta po uzoru na tijelo koje postoji na razini grada Dubrovnika, Bakić naglašava kako sve ovisi o tome što će Pave Župan Rusković savjetovati. Zapravo, nije unaprijed definirano što će se trebati izvoditi. Javljat će se razni prijedlozi i upute, o kojima će se adekvatno raspravljati. Usluge savjetovanja su precizirane, a vidjet će se koja će konkretno rješenja iz toga proizaći.
Pave Župan Rusković će kao županova savjetnica dobivati honorar u iznosu od 8 tisuća kuna neto.

Pročitajte još

USTAVNI SUD ODLUČIO Predsjednik Milanović ne može biti mandatar niti premijer

Dulist

Vodovod rješava alternativnu opskrbu Grada vodom

Dulist

OPREZNO POD DUBOM! Mnogi i dalje ignoriraju novu prometnu regulaciju

Dulist