Županija

Župan obišao novouređene prostorije zdravstvene stanice u DOC-u

Župan obišao novouređene prostorije zdravstvene stanice u DOC-u

Dubrovačko-neretvanska županija uložila je 650 tisuća kuna u obnovu i rekonstrukciju prostorija zdravstvene stanice u sklopu DOC-a.

Prilikom obilaska prostorija župan Nikola Dobroslavić kazao je kako je rekonstrukcija zdravstvene stanice kojoj gravitira oko 20 tisuća pacijenata, samo jedan u nizu projekata koje je Dom zdravlja Dubrovnik realizirao u protekle dvije godine. Uređene su prostorije pedijatrije, ginekologije, patronaže i zubarska ordinacija.

– Radimo puno na poboljšanju uvjeta u našoj bolnici, proširivanju ponude našim pacijentima i sugrađanima, a najnovije što radimo je Odjel dnevne bolnice u Metkoviću. To smo već prijavili Ministarstvu kao jedan projekt kojim će se iz europskih fondova osigurati smještaj liječnicima specijalistima iz Opće bolnice Dubrovnik – izjavio je Dobroslavić.

Županijski pročelnik Dario Kulišić naglasio je kako je svih godina cilj Županije bio izjednačiti dostupnost zdravstvene skrbi u na cijelom području Županije te financijski konsolidirati i stabilizirati poslovanje ustanova u zdravstvu.

Ravnatelj Doma zdravlja Branko Bazdan rekao je da je uz obnovu prostorija u Župi dubrovačkoj, Cavtatu, te sada u DOC-u, najavljena je finalizacija radova na objektu u Orašcu, kao i investicija u ustanovi Dva skalina.

Pročitajte još

ŽUPAN DOBROSLAVIĆ: ‘Republika Srpska ne smije projektom ZL Trebinje ugroziti vodoopskrbu Dubrovnika’

Dulist

ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA JEDNOGLASNO Nagrada za životno djelo posthumno profesoru Nikoli Miroševiću

Dulist

[ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA] Dobroslavić: Zračna luka kod Trebinja ugrožava naše područje

Dulist