Natrag
19.10.2017 18:10

facebook

twitter

google

rss

dulist

Župan obišao novouređene prostorije zdravstvene stanice u DOC-u

14.3.2017 @ 22:04 Dulist Županija

Podijelite:

Dubrovačko-neretvanska županija uložila je 650 tisuća kuna u obnovu i rekonstrukciju prostorija zdravstvene stanice u sklopu DOC-a.

Prilikom obilaska prostorija župan Nikola Dobroslavić kazao je kako je rekonstrukcija zdravstvene stanice kojoj gravitira oko 20 tisuća pacijenata, samo jedan u nizu projekata koje je Dom zdravlja Dubrovnik realizirao u protekle dvije godine. Uređene su prostorije pedijatrije, ginekologije, patronaže i zubarska ordinacija.

– Radimo puno na poboljšanju uvjeta u našoj bolnici, proširivanju ponude našim pacijentima i sugrađanima, a najnovije što radimo je Odjel dnevne bolnice u Metkoviću. To smo već prijavili Ministarstvu kao jedan projekt kojim će se iz europskih fondova osigurati smještaj liječnicima specijalistima iz Opće bolnice Dubrovnik – izjavio je Dobroslavić.

Županijski pročelnik Dario Kulišić naglasio je kako je svih godina cilj Županije bio izjednačiti dostupnost zdravstvene skrbi u na cijelom području Županije te financijski konsolidirati i stabilizirati poslovanje ustanova u zdravstvu.

Ravnatelj Doma zdravlja Branko Bazdan rekao je da je uz obnovu prostorija u Župi dubrovačkoj, Cavtatu, te sada u DOC-u, najavljena je finalizacija radova na objektu u Orašcu, kao i investicija u ustanovi Dva skalina.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana