Županija

ŽUPAN O ‘KRVAVIM PALICAMA’ ‘To nije primjerena komunikacija, presuda je provedena’

ŽUPAN O 'KRVAVIM PALICAMA' 'To nije primjerena komunikacija, presuda je provedena'

Županijski vijećnik Teo Andrić zatražio je od župana Dobroslavića komentar na plakat ‘Župane, provedite presudu!’ te na najavljenu arbitražu za projekt golfa.

Neugodno smo iznenađeni takvim plakatima, posebno zbog krvavih palica koje nisu primjerene za nikakav vid komunikacije. Što se tiče natpisa, riječ je o ponavljanju tvrdnje koja ne stoji, ali se uporno ponavlja: da županija nije provela presudu suda koji je ukinuo odluku o donošenju prostornog plana. Županija jest provela tu presudu, kao i sve druge. Dakle, riječ je o pamfletu, a čudi me kako su autori uspjeli staviti grb Hrvatske i EU na takav plakat. Ni Hrvatska ni EU ne bi na to pristali – ustvrdio je župan.

U vezi arbitraže istaknuo je kako je riječ o nekorektnom postupku investora, jer ne vidi nikakve opstrukcije u provođenju projekta.

-Ne možemo se složiti ako investitor misli da je odluka suda opstrukcija. Odbacujem takvu vrstu prijetnje, koja može predstavljati pritisak na sudove. Kao i dosad, radit ćemo sukladno prostornim planovima – izjavio je župan.

Foto: ilustracija

Pročitajte još

ŽUPAN DOBROSLAVIĆ: ‘Republika Srpska ne smije projektom ZL Trebinje ugroziti vodoopskrbu Dubrovnika’

Dulist

ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA JEDNOGLASNO Nagrada za životno djelo posthumno profesoru Nikoli Miroševiću

Dulist

[ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA] Dobroslavić: Zračna luka kod Trebinja ugrožava naše područje

Dulist