Grad

Župan i ministar na ‘Doručku s hrvatskih farmi’

Župan i ministar na 'Doručku s hrvatskih farmi'

Župan Nikola Dobroslavić i ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić sudjelovat će na ‘Doručku s hrvatskih farmi’ koji će se održati u utorak 14. veljače 2017. godine u 8.30 sati u Hotelu Valamar Lacroma Dubrovnik.

Kako navode iz Županije, na ‘Doručku s hrvatskih farmi’, koji se održava u sklopu 52. Hrvatskog i 12. Međunarodnog simpozija agronoma biti će posluženi tradicionalni domaći poljoprivredni proizvodi, mlijeko i mliječni proizvodi, meso, jaja, med i kruh s oznakama Mlijeko hrvatskih farmi, Meso hrvatskih farmi, Med iz Lijepe naše, Jaja hrvatskih farmi i Kruh hrvatskih polja, te proizvodi specifični za Dubrovačko-neretvansku županiju.
Proizvodi s hrvatskih farmi su dokazane slijedivosti, svježi, dostupni i kvalitetni, poznatog podrijetla i datuma proizvodnje. Na Doručku s hrvatskih farmi predstavit će se sustavi dobrovoljnog označavanja stočarskih proizvoda, jer se kupovinom proizvoda s hrvatskih farmi i lokalnih poljoprivrednih proizvoda utječe na razvoj hrvatske poljoprivredne proizvodnje.

Pročitajte još

MARKO GILJAČA O PRVIM IZLAZNIM ANKETAMA Prvog Srđevca u Saboru ćekat ćemo do dugo u noć

Dulist

POKRENUTA JAVNA NABAVA Gradit će se novi boćarski dom u Gospinom polju

Dulist

‘Neboderko’ od ponedjeljka s deset dodatnih polazaka!

Dulist