Aktualno

Župan i gradonačelnik uputili čestitke povodom Kurban Bajrama

Župan i gradonačelnik uputili čestitke povodom Kurban Bajrama

Župan Nikola Dobroslavić i gradonačelnik Mato Franković uputili su čestitke Salkanu ef. Heriću i svim vjernicima islamske vjeroispovijesti povodom Kurban bajrama.

Tekstove čestitki prenosimo u cjelosti:

„Poštovani gospodine Herić,

u ime Dubrovačko-neretvanske županije i u svoje osobno Vama i svim vjernicima islamske vjeroispovijesti upućujem srdačne čestitke povodom Kurban-bajrama, uz želju da ovaj blagdan darivanja i solidarnosti provedete u zajedništvu, radosti i miru.
Neka ovo blagdansko vrijeme bude izvor nadahnuća i snage te Vas ispuni snagom za sve ono što predstoji, a uz puno tolerancije i međusobnog razumijevanja.

Bajram Šerif Mubarek Olsun!

S poštovanjem,
župan Nikola Dobroslavić“

 

“Poštovani gospodine Heriću,

U ime Grada Dubrovnika i svoje osobno, Vama i sugrađanima islamske vjeroispovijesti upućujem iskrenu čestitku povodom Kurban bajrama, velikog islamskog blagdana prinošenja žrtve u spomen na žrtvu Ibrahima.

Neka Vam ovaj blagdan koji nas podsjeća na važnost dobročinstva i zajedništva donese posebnu radost i sreću, a svih nas potakne na promišljanje o temeljnim vrijednostima čovječanstva i potrebu da pomažemo i zaštitimo one slabije.

Plemenite vrijednosti ovog velikog blagdana neka budu životna vodilja svima nama, a Vama, vjernicima islamske vjeroispovijesti, neka donese blagostanje, mir i obiteljsko zajedništvo.
Bajram Šerif Mubarek Olsun!”

Gradonačelnik Grada Dubrovnika
Mato Franković

Pročitajte još

[FOTO] KOD ONOFRIJEVE FONTANE Pronađeni ostatci velike gradske gustijerne

Dulist

Nila Miličić Vukosavić dobitnica nagrade HRT-a za životno djelo

Dulist

JUBILARNI MIDSUMMER SCENE FESTIVAL Za desetu godišnjicu ‘Put oko svijeta’

Dulist