Natrag
22.9.2017 15:25

facebook

twitter

google

rss

dulist

Župan Dobroslavić i povjerenica Medović primili ‘Piture’

1.6.2017 @ 22:39 Dulist Sport
21;21

Podijelite:

Stolnotenisači i vodstvo kluba Libertas Marinkolor danas su bili na dva svečana prijema kod Župana Nikole Dobroslavića i povjerenice Vlade Republike Hrvatske za Grad Dubrovnik Nade Medović te pročelnika Upravnog odjela za obrazovanje, sport, socijalnu skrb i civilno društvo, Miha Katičića. 

Izaslanstvo stolnoteniskog kluba Libertas Marinkolor na prijeme su došli povodom osvajanja prvenstva i Kupa Hrvatske te plasmana u četvrfinale europskog stolnoteniskog natjecanja ETTU – Cupa.

– Čestitam na uspjehu koji ste postigli i koji je uistinu hvalevrijedan. Ponosna sam što živim i radim u Gradu u kojemu ima toliko puno izvrsnih sportaša, mladih sportaša koji svojim trudom i uspjesima promoviraju naš Grad na najbolji mogući način – kazala je povjerenica Medović.

– Ponosni smo na uspjeh koji je postigao naš klub jer se radi uistinu o malom klubu koji ove godine slavi 39 godina postojanja. U prvoj ligi nastupamo već 15 godina i postižemo iznimne rezultate, a evo konačno smo dočekali i taj trenutak da ponesemo titulu prvaka Hrvatske – kazao je Marinko Matulović, predsjednik kluba ne skrivajući sreću i ponos zbog uspjeha svojih sportaša.

STK Libertas Marinkolor u trećoj odlučujućoj utakmici HEP Superlige rezultatom 4:3 pobijedili su ekipu STK Starr i postali prvaci Hrvatske.

Čestitali su tako igračima, trenerima i vodstvu kluba na ovom povijesnom uspjehu dubrovačkih stolnotenisača te im dodijelili prigodne.

 

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana