Županija

ŽUPA DUBROVAČKA Javna rasprava o Detaljnom planu uređenja ‘Groblje’ do 15. prosinca

ŽUPA DUBROVAČKA Javna rasprava o Detaljnom planu uređenja 'Groblje' do 15. prosinca

Iz Općine Župa dubrovačka izvijestili su kako će se javna rasprava o prijedlogu izmjena i dopuna Detaljnog plana uređenja ‘Groblje’ održati od 8. do 15. prosinca 2017., organiziranjem javnog uvida i javnog izlaganja.

Javni uvid u prijedlog izmjena i dopuna Detaljnog plana uređenja ‘Groblje’ bit će svakog radnog dana od 9 do 12 sati u prostorijama Općine Župa dubrovačka na adresi Vukovarska 48, 20207 Mlini. Na javnom uvidu bit će izložen tekstualni i grafički dio prijedloga te sažetak za javnost.

Javno izlaganje održat će se 12. prosinca 2017. u 10 sati u Velikoj vijećnici Općine Župa dubrovačka (III kat) na adresi Vukovarska 48, 20207 Mlini.

-Nadležna državna tijela i pravne osobe s javnim ovlastima, tijela jedinica lokalne i područne samouprave dostavljaju pisano očitovanje na prijedlog izmjena i dopuna Detaljnog plana uređenja ‘Groblje’ do 15. prosinca 2017. Ukoliko se do ovog roka ne dostave pisana očitovanja smatrat će se da nemaju primjedbi. Građani i udruge i vlasnici nekretnina imaju pravo pristupa na javni uvid te imaju pravo postavljati pitanja u tijeku javnog izlaganja o predloženim rješenjima, mogu dati prijedloge i primjedbe u zapisnik za vrijeme javnog izlaganja, mogu dati prijedloge i primjedbe u roku trajanja javne rasprave. Prijedlozi i primjedbe koji nisu dostavljeni u roku i nisu čitko napisani s imenom i prezimenom, adresom pošiljatelja, dokazom pravnog interesa (ukoliko narav primjedbe zahtjeva) neće se uzeti u obzir u pripremi izvješća o javnoj raspravi. Pisana očitovanja, mišljenja, prijedloge i primjedbe dostavljaju na adresu Općina Župa dubrovačka, Vukovarska 48, 20207 Mlini s naznakom ‘Javna rasprava za II. Izmjena i dopuna Detaljnog plana uređenja ‘Groblje’ najkasnije do 15. prosinca 2017. – stoji u obavijesti koju potpisuje župski načelnik Silvio Nardelli.

Pročitajte još

[FOTO] Krcat Dom kulture u Čilipima, svi su došli na kviz Deana Kotige

Dulist

OLDTIMER RALLY U STONU Sedamdesetak povijesnih vozila će voziti od Komarne do Stona

Dulist

[FOTO] IDE SE NA GRAĐEVINSKU DOZVOLU Ovako će izgledati Sportsko-rekreacijski centar Čibača

Dulist