Aktualno

‘ZNANJEM DO IZVRSNOSTI’ Učenici OŠ Lapad i TUŠ Dubrovnik u hotelu Valamar Lacroma Dubrovnik

'ZNANJEM DO IZVRSNOSTI' Učenici OŠ Lapad i TUŠ Dubrovnik u hotelu Valamar Lacroma Dubrovnik

Hotelom Valamar Lacroma Dubrovnik orio se dječji smijeh jer su ga, u sklopu programa društveno odgovornog poslovanja Valamar Riviere ‘Znanjem do izvrsnosti’, posjetili učenici završnih razreda Osnovne škole ‘Lapad’ te Turističke i ugostiteljske škole Dubrovnik.

Nakon obilaska koje je vodilo stručno osoblje ovog dubrovačkog hotela obje su grupe poslušale predavanje Katarine Pavlović iz Odjela kadrovskih poslova i zapošljavanja koja im je, na njima najbliži način, predstavila Valamar Rivieru te mogućnosti za ostvarenje karijere u ovoj vodećoj hrvatskoj turističkoj kompaniji.

Učenicima završnih razreda Turističke i ugostiteljske škole Dubrovnik usmjerenja ‘Kuhar’, ‘Konobar’ te ‘Slastičar’ posebno je bio vrijedan dio obilaska u kojem su im o poslu u ugostiteljstvu ‘iz prve ruke’ pričali voditelj kuhinje Ante Rukavina te njegov kolega Darijo Burđelez, voditelj barova u hotelu Valamar Lacroma Dubrovnik.

Turistička i ugostiteljska škola Dubrovnik i ove je godine sudjelovala u radu Godišnje skupštine ‘AEHT-e’ (Europskog udruženja hotelijerskih škola) koja se zaključno sa sutrašnjim danom održava u belgijskom Ostendu, a u samom odlasku delegacije TUŠ Dubrovnik svoj je doprinos dala i Valamar Riviera.

– Valamar kao strateški partner Škole uvijek prati i potpomaže školske projekte i aktivnosti, a Škola je uvijek na raspolaganju kad Valamar zatreba pomoć i podršku. Na ovaj način se ostvaruje čvrsta veza Škole s tržištem rada i obratno, a sve s ciljem da se naši učenici po završetku školovanja što prije uključe u radni proces te da budu konkurentni na tržištu radne snage – izjavio je ovom prilikom ravnatelj TUŠ-a Antun Perušina te još jednom potvrdio uspješnost Valamarovog programa ‘Znanjem do izvrsnosti’ čiji je cilj doprinijeti razvoju vještina, znanja i obrazovanja mladih.

Pročitajte još

Franković čestitao odbojkašicama: Svima ste pokazale da tamo itekako pripadate

Dulist

NAGRAĐEN PROTO-ARCH Priznanje za spomen obilježje poginulom vatrogascu Goranu Komlencu

Dulist

GRAND PRix Manjgura osvojila zlato za konferenciju ‘The Wolf strikes again’

Dulist