DuList IN

Zlatno doba Hollywooda

Zlatno doba Hollywooda

Prošlog četvrtka u Splitu okupile smo se sve polaznice škole Callegari i imale modnu reviju i svečanu dodjelu diploma. Predstavile smo kreacije na temu „Zlatno doba Hollywooda“ kao i jednu kreaciju po želji.

Sudjelovala sam temetskom lepršavom zvonolikom haljinom bijele boje koju krase čipka i beneton materijal, dok sam drugu kreaciju po želji osmilila vrlo slično bijeloj. Također je prepoznatljivog zvonolikog kroja s jednim volanom, ali upečatljivo kraljevsko plave boje s elementima žute.
 

Svečano je bilo na modnoj reviji i dodjeli diploma talijanske škole mode i dizajna Callegari, gdje sam se predstavila s dvije zvonolike haljine koje je nosila Domenica Žuvela

Uz modnu reviju nastupale su i plesačice iz Splita, a modnu reviju nosile su manekenke iz modne agencije Kristina, dok je voditeljica bila Ana Gruica.
 
Divna Domenica
 
Prilika je ovo da Vam predstavim Domenicu Žuvela, koja je bila moj model u ovoj večeri. Uistinu divna cura na kojoj su moje zvonolike kreacije zasjale tijekom modne revije. Nadam se kako ćemo je imati priliku vidjeti i upoznati na nekom od budućih modenih eventa u Dubrovniku.
Na kraju, nakon što mi je diploma talijanske škole mode i dizajna Callegari (modni kreator-stilist) napokon u rukama, a za mnom su brojne revije po Dubrovniku i šire, te su mnoga poznata imena bila u mojim kreacijama, vrijeme je za idući korak.
Naravno butik te revije i snimanja. I dalje mi je cilj oblačiti cure sa stilom, a o svemu ću Vas i dalje izvještavati na stranicama duLista.

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist