Aktualno

‘ŽIVOT NA JUGU, SEZONA 1/1’ Svakog tjedna u DuListu kolumna dr. Siniše Cara!

'ŽIVOT NA JUGU, SEZONA 1/1' Svakog tjedna u DuListu kolumna dr. Siniše Cara!

DuList s ponosom ističe kako od ovog broja, koji je u prodaji od srijede 14. rujna, svakog tjedna možete pročitati kolumnu mljetskog liječnika dr. sc. Siniše Cara.

Podsjetimo, internist kardiolog dr. Siniša Car već pola godine živi na Mljetu, gdje se preselio iz Varaždina, i radi kao liječnik opće prakse. Mnogima teško razumljivu odluku o selidbi lječnika koji je još 2011. pacijentu ugradio prvi elektrostimulator srca u Varaždinu on pojašnjava sasvim jednostavnim životnim procesom. Njegovu posebnost sasvim brzo su otkrili i novi mu sumještani, jer malo je ljudi koji dođu u novu sredinu te u kratkom vremenu ostave duboki trag u svom novom okruženju. Upravo to radi novi mljetski lječnik opće prakse.

Hrvatsku javnost oduševio je svojim karakterom i stavom, a posebno pozivom umjetnicima i piscima da dođu na Mljet i da, u zamjenu za stan i hranu u njegovoj kući, mjesec dana osmišljavaju razne sadržaje za otočko stanovništvo.

U svojoj kolumni ‘Život na jugu, sezona 1/1’ dr. Car piše o svom životu na otoku, a u ovom broju donosimo tekst pod naslovom ‘Izolacija’.

Pročitajte još

Gorana Stepanić i Pavel Gregorić održali predavanje ‘Lice i naličje retorike u djelu Nikole Vitova Gučetića’

Dulist

Policija za vikend pojačano nadzire najteže prometne prekršaje

Dulist

DONIRAJTE ZA MARIJA Velika akcija Udruge ‘Tata je tata’

Dulist