DuList IN

ZIMSKA PROMOCIJA U studenom Dubrovnik na stranicama British Airwaysa

ZIMSKA PROMOCIJA U studenom Dubrovnik na stranicama British Airwaysa

Turistička zajednica grada Dubrovnika u suradnji s britanskom nacionalnom aviokompanijom Bristih Airways od danas započinje zajedničku promotivnu kampanju s ciljem promocije Dubrovnika u zimskom razdoblju i izravnih cjelogodišnjih letova ovog zračnog prijevoznika.

Kampanja je vrijedna 40 tisuća funti, a odvijat će se putem više marketinških kanala i trajat će do kraja mjeseca studenog.

Dubrovnik će tijekom zimskog reda letenja, od konca listopada do konca ožujka redovitim tjednim linijama petkom i ponedjeljkom, biti povezan s Londonom. Let prema Gatwicku predstavlja jedinu direktnu vezu našeg grada i Europe u razdoblju od studenog do kraja ožujka.

British Airways već više godina održava zimske letove prema Dubrovniku, a TZ grada Dubrovnika je i u veljači 2011. realizirala zajedničke promotivne aktivnosti s ovom kompanijom u Velikoj Britaniji.

Kampanja koja započinje danas 30. listopada i traje do 30. studenog obuhvaća oglašavanje na naslovnici web-stranice kompanije BA.com od 30. listopada do 5. studenog, kao i istaknuto mjesto u rubrici ‘Posebne ponude’ od 12. do 25. studenog.

U broju od studenog časopisa Escapism Magazine, bit će objavljena reportaža u našem gradu u rubrici ‘Odmor mjeseca’. Časopis ‘Escapism Travel Magazine’ trenutno je najčitaniji britanski magazine za putovanja s nakladom od 82 tisuće primjeraka , a njegovo web-izdanje broji 20 000 pretplatnika i više od 270 tisuća ‘ulazaka’ na web-stranicu.

Uz napise u ovom magazinu, planirano je uvrštenje posebne ponude British Airwaysa i u ‘Travelzoo’ newsletter – najistaknutiji newsletter za putovanja u Velikoj Britaniji, gdje će Dubrovnik biti istaknut u izdanju od 12. studenog.

Drugi dio kampanje obuhvaća oglase na panelima vlakova koji prometuju u zonama regije Brighton, South East, London i Kent, a riječ je o regijama koje gravitiraju zračnoj luci Gatwick. Kampanja završava 30.studenog.

Važno je istaknuti da su britanski turisti najzastupljenija grupa turista u Dubrovniku, posjećuju ga tijekom cijele godine i ova će marketinška kampanja doprinijeti popularnosti našeg grada kao destinacije za zimski odmor.

Naredna četiri mjeseca, broj međunarodnih letova iz Zračne luke Dubrovnik je zaista minimalan, odnosno, do službenog početka ljetne sezone, uz direktni let iz Londona Dubrovnik će biti povezan zračnim linijama prema Rimu što je u redu letenja Croatia Airlinesa te putem kompanije Lufthansa povremeno i s Munchenom, uz neke najavljene letove uz Božićne i novogodišnje blagdane.

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist