Sport

Žeravica srebrna, a Madeško i Živković brončani u Splitu

Žeravica srebrna, a Madeško i Živković brončani u Splitu

Atletičarke i atletičari AK Dubrovnik nastupili su na Marjan trail utrci u organizaciji Trail i treking klub Strka iz Splita.

U utrci dugoj 20 kilometara u konkurenciji od 100 trkača i trkačica čak troje dubrovačkih atletičara i atletičarki stalo je na pobjedničko postolje. Made Žeravica s istrčanim vremenom od 2:22:45 u cilj je stigla druga, dok je Nela Madeško s vremenom 2:31:33 u cilj utrčala treća, a u konkurenciji muškaraca Ante Živković s istrčanim vremenom 1:37:29 u cilj je stigao, također, treći.

Osim Žeravice, Madeško i Živkovića na održanoj utrci nastupio je i Ivan Šutalo koji je s istrčanim vremenom 2:09:40 zauzeo 31. mjesto u ukupnom poretku.

U sklopu prvog Marjan traila, osim utrke na 20 kilometara održana je i utrka na 10 kilometara, a prema riječima trkača staza je bila i više nego zanimljiva.

Start utrke bio je na Rivi, a staze su vodile kroz uske varoške kale, preko najljepših splitskih vidikovaca, Prve vidilice i vrha Telegrin, vrludale marjanskom šumom u svim mogućim kombinacijama, a u etape su upale i marjanske plaže.

Pročitajte još

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist

Pituri osvojili Kup Hrvatske!

Dulist

Jakov Bjeloš, Marino Maslać i Bruno Šimunović u dresu Hajduka osvojili međunarodni turnir

Dulist