DuList IN

ŽELJKO BEBEK NA LOKRUMU A mi dijelimo ulaznice!

ŽELJKO BEBEK NA LOKRUMU A mi dijelimo ulaznice!

Glazbena manifestacija Lokrumske večeri – glazba kraj mora nakon srpanjskog ciklusa nastavila se i u kolovozu.

Tako će u nedjelju, 30. kolovoza, nastupiti Željko Bebek, najveća živuća rock’n’roll legenda naših prostora u jedinstvenom spoju s  Dubrovačkim simfonijskim orkestrom.

Mi vam ovom prilikom dijelimo 2×2 ulaznice za koncert! Javite se na info@dulist.hr i ostavite ime, prezime i kontakt.

Uz Dubrovačke simfoničare kojima će ravnati Josip Cvitanović,  koncertni doživljaj upotpunit će i Tamburaški orkestar Centra za tradicijsku kulturu iz Varaždina, s kojim je Bebek nedavno briljirao na Tamburica festu na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, a glazbenicima će se pridružiti i Bebekov bend. Bit će to prilika za sve Bebekove fanove, ali i fanove Bijelog dugmeta da u posebnom ambijentu otoka Lokruma uživaju u hitovima Bijelog dugmeta i mnogobrojnim hitovima Željka Bebeka iz njegove bogate solo karijere.
Cijene ulaznica za Koncert Željka Bebeka uz  Dubrovački simfonijski orkestar i TCK Varaždin iznose 270,00 kn za slobodno sjedenje i 290,00 kn za VIP sjedenje, dok se ulaznice za Massima mogu kupiti po cijeni od 230,00 kn za slobodno sjedenje i 250,00 kn za VIP sjedenje. Valja naglasiti i da je zu cijenu ulaznice  uključen i prijevoz do otoka Lokruma i nazad.
Ulaznice za koncerte u okviru Lokrumskih večeri mogu se nabaviti u Uredu JU Rezervat Lokrum, Put od Bosanke 4,  na prodajnom punktu JU Rezervata Lokrum na Peskariji, u  Lugarevoj kući na otoku Lokrumu i u Kinu Sloboda, u Luži i na svim prodajnim mjestima i online prodaji u sustavu Eventim.hr i Ulaznice.hr.

Pročitajte još

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist