Natrag
23.8.2017 00:25

facebook

twitter

google

rss

dulist

ZELENA ZONA Raguž: Mičemo kebab, stiže zelenilo!

14.9.2015 @ 22:29 Baldo Marunčić Grad

Podijelite:

Do kraja rujna gradsko komunalno poduzeće Vrtlar trebao bi započeti s provedbom projekt uređenja okoliša na potezu od zgrade OTP banke do raskrižja prema Lapadu i Gružu.

Konkretnije, projekt uključuje nastavak sadnje drvoreda uz parkiralište kraj gradskog bazena Juga, uređenje bivše prometnice, a danas pješačkog prolaza između zgrade Atlant centar i zgrade Grawe te uklanjanje kioska s brzom prehranom na sjevernom kraju zelene zone (prema Gružu).

– Dio ispred Jugovog bazena potrebno je na smislen način ozeleniti. Konkretno će doći do uklanjanja vanjskog dijela parkirališta na tom dijelu, gdje će biti postavljen drvored, koji već postoji do Jugovog bazena. Uz to, bila bi uređena i šetnica, umjesto današnjeg asfalta. Drvored i šetnica prostirat će se do pumpne stanice Lukoila – objasnio nam je zamjenik gradonačelnika zadužen za komunalne poslove Željko Raguž, koji je najavio i uređenje područja na kojem je trenutno objekt brze prehrane.

Opširnije o ovoj temi možete pročitati u tiskanom izdanju Dulista, koji je od 9. rujna u prodaji.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana