Natrag
19.9.2017 22:35

facebook

twitter

google

rss

dulist

Zbor Libertas u Međugorju

6.6.2016 @ 21:44 Dulist Kultura

Podijelite:

Mješoviti zbor Libertas gostovao je 5. lipnja u Međugorju, na poziv župnika fra Marinka Šakote i časne sestre Irene Azinović, voditeljice zbora u Međugorju.

Unatoč ćudljivom vremenu, koje je u jednom trenutku prijetilo, a u drugom obećavalo, Dubrovčani su pjevali pred Crkvom sv. Jakova, na velikoj otvorenoj pozornici, pred ogromnim auditorijem. Misno slavlje je direktno prenosio i Radio ‘Mir’ iz Međugorja.

Zboru Libertas ovo nije prvi posjet Međugorju, a zasigurno će ih biti još puno. Za ovu priliku voditelj zbora Viktor Lenert, odabrao je prigodne duhovne skladbe iz repertoara zbora, a korepetitorica Margit Cetinić, dodatno je doprinijela ljepoti izvedbe.

Herceg Etno selo, turističko naselje koje se nalazi na 3 kilometra udaljenosti od Međugorja, zbor je ovom prilikom uspio posjetiti tek na dvadesetak minuta. Unatoč kratkoći izleta, pjevači su bili izvrsno raspoloženi i, kao i uvijek, spremni na druženje i pjesmu i izvan pozornice pa je neuobičajeno bučan autobus praćen smiješkom službenika prelazio brojne granične prijelaze.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana