GradSport

Zbog polumaratona prometna blokada, pročitajte kuda se nećete smjeti kretati

Zbog polumaratona prometna blokada, pročitajte kuda se nećete smjeti kretati

U razdoblju od 28.travnja do 01.svibnja 2016 g. u Dubrovniku će se održati projekt športske manifestacije Du Motion; 2 Dubrovački međunarodni polumaraton. U sklopu Du Motion-a planirano je nekoliko različitih događaja. U subotu 30.04. na rasporedu su dvije utrke, Dječja utrka koja se trči na Stradunu, te Utrka dubrovačkim zidinama.

U nedjelju 01.05. predviđene su: Utrka 5K i Polumaraton u dužini od 21 km. Na obje utrke će sudjelovati gotovo 1000 trkača iz Hrvatske i inozemstva.

Sukladno donesenoj Odluci nadležnog ureda Grada Dubrovnika i suglasnosti PU Dubrovačko-neretvanske, iz Dubrovačkog saveza športova obavještavaju građane da će u nedjelju 01. svibnja, za vrijeme trajanja utrke Polumaratona i 5K na području Grada Dubrovnika u vremenu od 09 do 13.30 sati, biti uspostavljena zabrana prometovanja za sva vozila na slijedećim prometnicama:

Iza Grada, Brsalje, Branitelja Dubrovnika, Put od Republike, Vukovarska, Dr. Ante Starčevića, Nikole Tesle, Obala Stjepana Radića, Obala Ivana Pavla II, dionica državne ceste D420 Solska baza – Sustjepan, bivša županijska cesta 6254 na dionici Sustjepan – Prijevor i obratno.

Molimo sugrađane da tijekom održavanja navedene utrke poštuju upute redara i policijskih službenika na terenu i da se pridržavaju privremene regulacije prometa, te ih pozivamo na razumijevanje i strpljenje kako bi ovaj međunarodni športski događaj protekao u što sigurnijem i dostojanstvenijem ozračju, pišu iz Dubrovačkog savzea športova

Pročitajte još

POBJEDA ZA SQUARE! U napetoj utakmici svladali Olmissum

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

OD OVOG VIKENDA Libertas ‘pojačava’ šesticu i četvrticu

Dulist