Aktualno

Završena Dubrovnik RUN liga, kreću pripreme za ‘Stazu deva’!

Završena Dubrovnik RUN liga, kreću pripreme za 'Stazu deva'!

Iako su sve prognoze govorile da se ‘stoji doma’, jučer se dvadesetak trkača točno u podne našlo zajedno na startu šeste utrke Dubrovnik Run Lige 2016 – Babin Kuk 7k.

Ova utrka je ujedno bila i završna utrka Dubrovnik RUN Lige 2016., a prva tri mjesta s utrke Babin Kuk 7k osvojili su: Ž: 1. Maja Bonačić (31.34) 2. Doris Cvitić (34.59) 3. Nela Madeško (35.20) / M: 1. Enis Hrustić (27.09) 2. Mario Kušar (28.58) 3. Ivo Dadić (29.43)

Prva tri mjesta DUBROVNIK RUN lige za 2016 su:
Žene: 1. Maja Bonacic 2. Nela Madesko 3. Doris Cvitić

Muškarci: 1. Enis Hrustic 2. Ivo Dadic 3. Mario Kusar
– Čestitke svima koji su sudjelovali na Dubrovnik RUN utrkama! Trčanje cestovno i tčanje u prirodi je definitivno najbolji vid rekreacije za sve generacije, nema lošeg vremena za trčanje, samo je možda vaša oprema loša i ista je razlog što ne trčite cijele godine! Ne slušajte ljude koji negativno govore o trčanju, oni samo time opravdavaju svoju lijenost i nezdrav način života! Odabir je samo na vama, želite li dugo i zdravo živjeti, ili ne. Jednostavno je. Trčanje je svakako dokazano da dugoročno pozitivno djeluje na zdravlje, i da od svih sportova najviše produljuje životni vijek – ističu iz RUN-a, a pozivaju sve trkače i šetače na humanitarnu utrku ‘Stazom deva’ koja će se održati u čast ‘devama’ (nosačima hrane tokom rata) u subotu, 3. prosinca.

Start će biti na magistrali u 11 ujutro, a trčat će se 2200m i 265m uspona. Po osobi je 50 kuna a sav prihod ide u humanitarne svrhe.

STAZOM DEVA – IMPERIJAL UZVRAĆA UDARAC! Pogledajte i zanimljiv video tj poziv na utrku u video fomatu na FB stranici.

Organizator utrke Stazom Deva je Triatlon Klub Dubrovnik / upute za prijave i uplate pronađite na www.dubrovnik-triathlon.com a opće informacije nalaze se na FB stranici kluba!

Pročitajte još

U Dubrovniku se održava 25. Europsko prvenstvo u parskom gou

Dulist

[FOTO] Na Orsanu započeli radovi za hangar VK Neptuna

Dulist

OD PETKA NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist