Grad

Zatvara se Zagrebačka ulica, evo kako doći do Zlatnog potoka i Ploča!

Zatvara se Zagrebačka ulica, evo kako doći do Zlatnog potoka i Ploča!

Zagrebačka ulica se zbog radova zatvara za sav promet od ponedjeljka, 9. studenog. Kako javljaju iz Grada Dubrovnika radovi na pojačanom održavanju ove ulice trebali bi trajati do 24. prosinca.

Zagrebačka ulica će biti zatvorena za sav promet, osim za interventna vozila, na dijelu od Javne garaže pa do spoja s Ulicom Petra Krešimira IV.

U vrijeme izvođenja navedenih radova promet ulicom Branitelja Dubrovnika odvijat će se dvosmjerno za sve kategorije vozila dok će se promet vozila Ulicom Iza Grada, od Pila do „Vatrogasaca“, odvijati suprotnim smjerom vožnje od sadašnjega.

Sva vozila koja prometuju iz smjera Ilijine glavice prema povijesnoj jezgri preusmjeravat će se na Ulicu Vladimira Nazora, Vukovarsku ulicu, Ulicu Dr. Ante Starčevića, Branitelja Dubrovnika pa nadalje na Ulicu Iza Grada prema odredištu.

Sva vozila koja prometuju od Ploča i Zlatnog potoka prema Gružu i Lapadu usmjeravat će se na ulicu II. Dalmatinske brigade nadalje prema vidikovcu na državnu cestu D8.

Na navedenim ulicama postavit će se privremena prometna signalizacija pa molimo sve sudionike u prometu da prilagode vožnju privremenoj regulaciji prometa.

Pročitajte još

MARKO GILJAČA O PRVIM IZLAZNIM ANKETAMA Prvog Srđevca u Saboru ćekat ćemo do dugo u noć

Dulist

POKRENUTA JAVNA NABAVA Gradit će se novi boćarski dom u Gospinom polju

Dulist

‘Neboderko’ od ponedjeljka s deset dodatnih polazaka!

Dulist