Aktualno

Zašto Vlahušić poručuje „Graditi se mora“

Zašto Vlahušić poručuje „Graditi se mora“

Zašto je pod naslovom „Gradnja garaže stanara zgrade S. Cvijića mora biti nastavljena“ objavljena vijest na službenim web stranice Grada o današnjem primanju stanara nebodera u ulici Stjepana Cvijića kod gradonačelnika. I čemu taj naglasak na "mora"!?

 
Čim Andro Vlahušić poručuje da se nešto „mora“, razum, oprez i iskustvo s njegovim upravljanjem Gradom postavljaju pitanje „a zbog čega baš mora“!?

Naime, gradski glasnogovornici donose vijest kako su na sastanku sudjelovali susjedi iz zgrade na adresi S.Cvijića 32 – Ivo Jadrušić, predstavnik stanara Luka Prkoča te supružnici Šutalo. Ivo Jadrušić izvijestio je gradonačelnika kako je sredstva za gradnju već uplatilo više od tri četvrtine stanara nebodera koji uz potporu Grada grade zajednički garažni objekt. Međutim, obitelj Šutalo ne slaže se s većinom stanara, što u ovom trenutku predstavlja problem za nastavak projekta.
 
– Grad Dubrovnik čvrsto stoji iza gradnje garaže kojom bi se riješio problem prometa kroz ulicu Stjepana Cvijića, koja je iznimno zakrčena parkiranim vozilima, naglasio je gradonačelnik. Uvažio je pojedinačni stav, ali i naglasio kako će poduzeti sve kako bi se zaštitili interesi većine stanara i projekt mogao biti dovršen – prenosi službena stranica Grada.
 
I sad pitanje za čitatelje ovog PR teksta: Je li uistinu riječ o brizi gradonačelnika za interes većine stanara, ili je pak još samo godina do izbora, a od predizborno obećanih „desetak malih garaža u vlasništvu stanara po cijeni izgradnje“ (Program i smjernice gradonačelnika iz 2009. godine, točka 2.2) ostade tek nada u ovaj naslijeđeni projekt? Procijenite sami, i razmislite, zašto se baš graditi „mora“!?
 
 

Pročitajte još

Gorana Stepanić i Pavel Gregorić održali predavanje ‘Lice i naličje retorike u djelu Nikole Vitova Gučetića’

Dulist

Policija za vikend pojačano nadzire najteže prometne prekršaje

Dulist

DONIRAJTE ZA MARIJA Velika akcija Udruge ‘Tata je tata’

Dulist