GradPolitika

ZAŠTO SU HDZ-OVCI NAPUSTILI GRAD Andro tuguje za Nikom

ZAŠTO SU HDZ-OVCI NAPUSTILI GRAD Andro tuguje za Nikom

Gradonačelniku je žao što su HDZ-ovci napustili svoja mjesta u upravnim vijećima i nadzornim odborima gradskih ustanova i tvrtki. Posebno mu je žao zbog odlaska Nika Bulića.

– Žao mi je što je došlo do toga zato što su ti ljudi radili svoj posao odgovorno. Najbolje se vidi po tome što sve naše ustanove i tvrtke posluju pozitivno na zadovoljstvo građana. Znači da su članovi upravnih vijeća i nadzornih odbora radili svoj posao dobro. Pogotovo mi je žao za gospara Nika Bulića u Muzejima, jer su Muzeji naša najodgovornija i najznačajnija kulturna institucija najznačajnija, koja uz sve upravlja vrlo vrijednim spomenicima. Niko je, kao što dobro radi posao predsjednika Gradskog vijeća, radio posao dobro i u Muzejima – rekao je Andro Vlahušić. Na mjesto Nika Bulića kao predsjednika UV Muzeja imenovao je voditelja Dubrovačke kartice Tončija Daničića.

– Maksimalno radimo depolitizaciju takvih funkcija i dajemo stručnim i mlađim ljudima da to rade. Mislim da se HDZ boji odgovornosti upravljanja uspješnim gradom. Odluka Mata Frankovića je: utecimo od odgovornosti, ne možemo podnijeti da se dobro radi, HDZ želi ići ne znam gdje – zaključio je Andro Vlahušić.

Pročitajte još

SUFINANCIRANI PROJEKATI GRADA DUBROVNIKA I DURA-E Među njima i dodatna sredstva za pomoćnike u nastavi

Dulist

PROFESORICI SE PRIDRUŽIO I PROFESOR Uz Šuicu, i Legaz bi u Europu!

Dulist

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist