Županija

Zaposlenicima Županije novi Kolektivni ugovor

Zaposlenicima Županije novi Kolektivni ugovor

U Palači Ranjini potpisan je novi Kolektivni ugovor za službenike i namještenike u upravnim tijelima Dubrovačko-neretvanske županije. U ime Dubrovačko-neretvanske županije ugovor je potpisao župan Nikola Dobroslavić, a u ime sindikata predsjednik Sindikata državnih i lokalnih službenika i namještenika Republike Hrvatske gospodin Boris Pleša, javljaju iz Županije.

Dosadašnji Kolektivni ugovor za zaposlene u upravnim tijelima Dubrovačko-neretvanske županije zaključen je 27. prosinca 2004. s Dodatkom zaključenim dana 27. rujna 2010. godine.

U svrhu izmjene, odnosno usklađenja Kolektivnog ugovora za zaposlene u upravnim tijelima Dubrovačko-neretvanske županije započelo je kolektivno pregovaranje s predstavnicima Sindikata državnih i lokalnih službenika i namještenika Republike Hrvatske, Sindikalna podružnica županijske samouprave Dubrovačko-neretvanske županije i Sindikalna podružnice Dubrovačko-neretvanske županije. Kolektivnim ugovorom utvrđena su međusobna prava i obveze iz službe i po osnovi službe djelatnika zaposlenih u upravnim tijelima Dubrovačko-neretvanske županije.

Potpisivanju su prisustvovali i članovi pregovaračkih odbora koji su prigodnim riječima iskazali zadovoljstvo potpisanim kolektivnim ugovorom.

Pročitajte još

Naši maslinari osvojili brojne medalje na međunarodnoj smotri maslinara!

Dulist

TZ Dubrovačko-neretvanske županije na sajmu Holiday World u Pragu

Dulist

ENO GASTRO PREZENTACIJE Slastice dubrovačkog kraja na BMT sajmu u Napulju

Dulist