Zanimljivosti

ZAPJEVALI IM Mališani u posjetu Domu za starije i nemoćne na Grudi

ZAPJEVALI IM Mališani u posjetu Domu za starije i nemoćne na Grudi

Djeca mješovite skupine ‘Žabice’ DV Konavle iz ‘Marijinog doma’ u pratniji svojih roditelja i odgojiteljica Sandrom Sturicom, Andreom Šomoljanski posjetila su danas Dom za starije i nemoćne na Grudi.

Pod vodstvom odgojiteljice voditeljice glazbenog programa Jelene Kulišić Barčot djeca su izvela prigodne božićne pjesmice. Svojom pjesmom razveselila su sve prisutne. Nakon priredbe svi su se zajedno družili i počastili.
Po povratku u vrtić djeca su izjavila:

Marija K.: Išli smo pjevat u starački dom. Pjevali smo starcima da budu zdravi, da se bolje osjećaju.
Gregoria J.: Išli smo na Grudu. Tamo smo starcima pjevali pjesme, zato da budu sretni. Nosili smo im štrudel koji je napravila časna Petra.
Ante K.: Išli smo na Grudu. Pjevali smo dundima, zato da se osjećaju dobro. Pjevali su i dundi s nama Narodi nam se i Kolendu. Rekli su nam da lijepo pjevamo.
Gabrijela S.: Išli smo u starački dom. Tamo smo pjevali starim ljudima. Stari ljudi su sjedali i pjevali Zvončiće. Oni su bili sretni.
Dario A.: Išli smo na Grudu. Tamo su stari đedo i bake i pomažu ima tete da mogu ić. Dobro smo pjevali, oni su sjedali i slušali. Oni su se osjećali dobro i bili su jako ‘pametni na nas’ (ponosni na nas) i zato smo dobili slatkiše i sokove.
Marko B.: Pjevali smo da budu veseli i sretni.

Pročitajte još

Dubrovkinja Zrinka Ćorić jedna od 15 finalistica za Miss Universe Hrvatske

Dulist

I OTAC VLAHA BUKOVCA UZGAJAO DUDOV SVILAC ‘Ćaće je uza me čuvao bube’

Dulist

Marita Kisić Kamić izložbom prikupila više od 1300 eura za Sigurnu kuću

Dulist