Grad

ZANIMLJIVA SURADNJA ‘Du Motion’ kao predmet istraživanja ekonomista

ZANIMLJIVA SURADNJA 'Du Motion' kao predmet istraživanja ekonomista

Nastavnici Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju provest će istraživanje učinaka projekta Du Motion (Du Motion Runner’s Days Dubrovnik).

Danas su prof. dr. sc. Vesna Vrtiprah i glavni tajnik Dubrovačkog saveza športova Alen Bošković potpisali ,u Rektoratu Sveučilišta, Ugovor o provedbi istraživanja. Voditeljica istraživanja bit će izv. prof. dr. sc. Ivana Pavlić, a potpisivanju su nazočili i pročelnik Odjela doc. dr. sc. Nebojša Stojčić i predsjednik Dubrovačkog saveza športova Maro Kapović.

„Podupiremo svaku inicijativu naših nastavnika koja se odnosi na suradnju s predstavnicima ustanove, tvrtke i udruga u lokalnoj zajednici“, istaknula je rektorica Vrtiprah, dok je pročelnik Stojčić govorio više o aktivnostima na povezivanja s lokalnom zajednicom koju provodi Odjel za ekonomiju i poslovnu ekonomiju. Nastavnica Pavlić dodala je kako je ovo istraživanje početak povezivanja sporta i Sveučilišta.

Alen Bošković zahvalio je na inicijativi Sveučilišta i dodao da će rezultati istraživanja biti od iznimne koristi s obzirom na to da se već radi na organizaciji projekta Du Motion za iduću godinu, a i kako im je u planu projekt širiti i unapređivati te pozicionirati Dubrovnik i kao sportsko turističko odredište.

Pročitajte još

Pri kraju radovi Spomen sobe poginulih dubrovačkih branitelja u Sponzi

Dulist

SASTANAK USUSRET SEZONI Vozila će na Stradun ulaziti prema točnom rasporedu, Sanitatu stižu nova vozila

Dulist

PIROTEHNIČARI U DOMOVINSKOM RATU Međunarodni dan svjesnosti o opasnostima od mina

Dulist