Natrag
23.10.2017 17:26

facebook

twitter

google

rss

dulist

ZAJEDNIČKI PROJEKT CELE I GIL’S-a Gruž dobiva ‘mini Celu’

6.7.2015 @ 11:15 Dulist dulist IN

Podijelite:

Gruž će ovo ljeto dobiti novu zanimljivu gastro ponudu. Riječ je o zajedničkom projektu Cafe bara Cele i Gil’s Little bistroa u dijelu prizemlja Robne kuće Srđ.

Vlasnici spomenutih ugostiteljskih objekata odlučili su u Gružu pokrenuti zanimljivu priču otvaranjem novog ugostiteljskog objekta imena ‘Lobby’, koji će svojim uređenjem podsjećati na hotelske i ine lobije, a sam naziv uvjetovan je i smještajem budućeg lokala.

Riječ je, naime, o predvorju Robne kuće Srđ, kojim dnevno prođe veliki broj domaćih ljudi, ali i stranaca. Robna kuća je, naime, svojevrstan gruški prolaz, budući da se njome služe brojni građani za doći do gornjeg dijela Gruža i Šipčina. Uz to, tu je i gruška placa, luka, koja će s izgradnjom putničkom terminala Gružu dati sasvim novu vizuru i identitet, a uz sve to treba spomenuti i buduću grušku marinu koja će u ovaj dio Dubrovnika privlačiti brojne nautičare.

Što se nudi?
Na 80 kvadrata unutarnjeg prostora, koji će u dijelu prema taraci biti u potpunosti otvoren, ‘Lobby’ će svojim gostima nuditi doručke, pizze, salate, burgove, clubove…, uz bogatu ponudu pića, vina i cocktaila, a za ljubitelje slatkoga tu su palačinke i sladoledi u ‘Sweet corneru’. Sve to uvelike podsjeća na dio ponude popularne ‘Cele’ na Stradunu, doduše u nešto manjem obujmu.

No, iako je Gruž, odnosno prostor oko place, parka i Robne kuće najživlji u jutarnjim satima, vlasnici ‘Lobbyja’ žele probuditi i noćni život ovog dijela grada bogatom ponudom vina i cocktaila.

Za uređenje novog gruškog lokala zaslužan je arhitekt Dubravko Obuljen koji će prostoru dati retro dašak uz kombinaciju crnih, sivih, ljubičastih i zlatnih tonova. Posebnost ‘Lobbyja’ krije i šank, budući da će se na njegovim leđima smjestiti separe. Na taraci, koja je zbog svog smještaja i prirodnog hlada idealna za osvježiti se za vrijeme ljetnih vrućina, će biti kombinacija visokih i niskih stolova.

‘Lobby’ će, sasvim je sigurno, obogatiti ne samo gastro ponudu Gruža, već i noćnog života u dijelu grada, kojeg u bliskoj budućnosti čekaju velike promjene.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana