Grad

ZAHVALNICA DULISTU ‘Drito’ proslavio prvi rođendan

ZAHVALNICA DULISTU 'Drito' proslavio prvi rođendan

Drito u podne klub za mlade Europskog doma Dubrovnik u svom prostoru na Batali proslavio je svoj prvi rođendan.

Proslava je protekla uz mlade, rezanje torte te dodjelu zahvalnica pojedincima i organizacijama koje su pridonijele uspješnom djelovanju kluba, a među njima je i DuList. U ime kluba za mlade Drito prisutnima se zahvalila Adriana Kremenjaš Daničić, predsjednica Europskog doma Dubrovnik.

– Pozivam vas sve skupa da nas i dalje pratite i sudjelujete u aktivnostima koje, moram priznati, ne bi bile tako uspješne da nije bilo pojedinaca i organizacija koje su se uz dvije voditeljice kluba, Ivanu Grkeš i Barbaru Daničić, angažirale, svatko na svoj način koliko je mogao i doprinijele da je ovaj klub postao prepoznatljiv u ovih godinu dana – istaknula je Kremenjaš Daničić.

Klub je otvoren u prosincu prošle godine, a u svibnju je dobio i podružnicu u Mokošici. Pomoć u učenju, tečajevi stranih jezika, filmske projekcije, radionice crtanja, kvizovi znanja, humanitarne akcije – neke su od aktivnosti koje su se redovito održavale u Dritu, a sve u svrhu kvalitetnog provođenja slobodnog vremena mladih. Uz Ministarstvo socijalne politike i mladih, aktivnosti Kluba za mlade Drito podupirao je i Grad Dubrovnik.

Pročitajte još

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

OD OVOG VIKENDA Libertas ‘pojačava’ šesticu i četvrticu

Dulist

MARKO GILJAČA O PRVIM IZLAZNIM ANKETAMA Prvog Srđevca u Saboru ćekat ćemo do dugo u noć

Dulist