DuList IN

Zagrepčanki Kristini Plišić vikend u Hotelu Excelsior

Facebook natjecaj TZ-a

Zagrepčanka Kristina Plišić pobjednica je Facebook natječaja Turističke zajednice Grada Dubrovnika.

Prema odabiru stručnog povjerenstva (u sastavu fotograf Zoran Marinović, vlasnik tvrtke VSP Video Zvonimir Bašica te slikar Vulko Hajdić) njena je fotografija proglašena najboljom od radova pristiglih na Facebook natječaj kojeg je na svom profilu „Experience Dubrovnik“ provodila TZ grada Dubrovnika.

Kristina je i dobitnica glavne nagrade – vikend boravka u Hotelu Excelsior kojeg može koristiti u vrijeme Feste sv.Vlaha ili do konca mjeseca travnja. Ostali dobitnici nagrada su Mirna Nemirna koja je dobila vikend boravak u Apartmanima Ragusa, Ellen Rombouts koja je dobitnica večere u hotelu Pucić Palace, Branko Kusovac, dobitnik večere u Restoranu Kopun i Samo Dorotea koja je dobila dvije sedmodnevne kartice „Dubrovnik Card“.

Važno je istaknuti da je na početku ovog natječaja FB stranica TZ grada Dubrovnika imala oko 12 tisuća sljedbenika, a sad je dosegnuta brojka od oko 20 tisuća sljedbenika!

Uoči najveće dubrovačke feste, proslave sv.Vlaha zaštitnika grada Dubrovnika Turistička zajednica grada Dubrovnika na svojoj Facebook stranici 17. siječnja pokrenula je novi nagradni natječaj koji je završen 28. siječnja u 16 sati i na kojeg je prispjelo tridesetak foto i video uradaka s motivima Dubrovnika. Prema broju ‘likeova’ istaknulo se pet radova, od kojih je stručno povjerenstvo odabralo najbolje, a TZ grada Dubrovnika u suradnji s pokroviteljima dodijelila vrijedne nagrade.

Ovim nagradnim natječajem, u skladu sa svojom on-line strategijom, promovira turističke atribute Dubrovnika, posebno vrlo atraktivnu Festu sv.Vlaha , najvažniji događaj koji je obilježje Dubrovnika početkom veljače, ali i cijelog zimskog dijela godine.

Danas je predstavljena nova smart-phone aplikacija naziva ‘Dubrovnik – pogled virtualne stvarnosti’ i koja sadrži preko pedeset dubrovačkih lokaliteta – povijesnih i sakralnih objekata, muzeja, prirodnih znamenitosti, kao i informacije o javnim službama. Prevedena je na sedam svjetskih jezika, a uskoro će se moći preuzeti s web-stranice TZ grada Dubrovnika.

TZ grada Dubrovnika čestita dobitnicima i poziva svoje sljedbenike da i dalje budu aktivni na FB stranici ‘Experience Dubrovnik’!

Pročitajte još

[VIDEO] Silente objavio novi singl. Sviđa li vam se?

Dulist

AKTIVNA HRVATSKA U DUBROVNIKU Jelena Atabeyki predstavlja svjetske hit vježbe za lice

Dulist

PUTOPIS IVANE PAVLIĆ PAVLINA Tajland – centar seks turizma i zemlja anđela

Dulist