Zanimljivosti

ZA MALOG TIJANA Pogledajte kako je bilo na Sajmu vjenčanja

ZA MALOG TIJANA Pogledajte kako je bilo na Sajmu vjenčanja

Humanitarni Sajam vjenčanja, čiji je prihod  namjenjen liječenju malenog Tijana Lučića Kostića, održao se u hotelu Valamar Lacroma.

Uz raznolik cjelodnevni program, organizirana je i humanitarna lutrija. Tako su u jutarnjem programu od 10 do 12 sati za djecu  organizirane tri kreativne radionice: Osmjeh, Čarolija i Eko Omblići. Izrađivale su se razne figurice, face painiting, ples sa maskotama,a nastupili su i plesni studiji 3V i Step n Jazz.

Dok su se dječica zabavljala mame i bake mogle su se uljepšavati, razgledati štandove izlagača, koji su za buduće mladence pripremili razne pogodnosti i popuste.

Popodnevni program počeo je nešto kasnije, a otvorio ga je KUD sveti Juraj s primorskom zdravicom. Potom je uslijedila revija haljina i vjenčanica na kojoj su okupljeni mogli vidjeti salone vjenčanica: Adora, Andrea Zvono, Boutique Cat Sita, Lella Design, Salon vjencanica Bakus Spoza iz Ljubuškog, salon vjencanica Molina i Glamur Sposa iz Splita.

Na ovom događaju nastupili su i klape: Kaše,Versi iz Metkovića, grupa Teatar i plesna grupa 3V.

Nakon revije uslijedilo je izvlačenje glavnih nagrada humanitarne lutrije koja se prodaje tijekom cijelog dana, a igrače očekuje preko 250 bogatih nagrada. Najsretniji budući mladenci osvojit će sedmodnevno krstarenje Jadranom.

Pročitajte još

NA DANAŠNJI DAN Prije 150 godina rođena Ivana Brlić Mažuranić

Dulist

U Dubrovniku se održava 25. Europsko prvenstvo u parskom gou

Dulist

KAZNE I DO 13 TISUĆA EURA Fina upozorava na obavezu slanja važnih dokumenata

Dulist