Natrag
22.8.2017 01:55

facebook

twitter

google

rss

dulist

ZA ANTU JOVIĆA Unatoč kiši održan 6. Festival cvijeća

4.5.2014 @ 10:55 Dulist Grad
6;6

Podijelite:

Ni loše vrijeme ni kiša nije omelo  mlade ekoaktiviste Eko-Ombliće & Zeleno Sunce iz Mokošice da  održe 6. Festival cvijeća u Mokošici pod motom „Neka cvijet do cvijeta u Mokošici cvijeta”.
I ovaj Festival cvijeća kao i prethodni bio je humanitarnog karaktera, dok su prošle godine pomogli prodajom cvijeća udruzi Zajedno do zdravlja- sekcija autizma ,ove godine su se odlučili za pomoć u daljem liječenju  10. godišnjem prijatelju Anti Joviću iz Mokošice kojemu liječenje ide na bolje.

Iako je bilo kišno vrijeme ipak je dosta Mokošana došlo ispred  Eko centra i Eko parka i kupilo cvijeće i tako pomoglo ovoj humanitarnoj akciji.

U samo 2 sata i 15 minuta sakupljeno je 778 ,oo kn za  Antu Jovića iz Mokošice koji ih  nije mogao posjetiti jer je bio na fizio- vježbama u Gradu .
Na kraju Festivala cvijeća održana je likovno kreativna radionica na temu “Cvijet za moju Mokošicu“ , a od 25 radova izabrano je i nagrađeno 7, a pobjednice su Mia Marić, Marije Sole, Ivana Bender, Marija Fišer, Noemy Nešić,Ana Tomšić i Maris Brković.

-Kako nam je ostalo još cvijeća i mediteranskih kultura odlučili smo još nekoliko dana prodavati kako bismo skupili za usvajanje dupina Tijana po našem malom 5. godišnjem prijatelju Tijanu Kostiću Lučiću.Na kraju bismo se htjeli zahvaliti svima koji su nam pomogli u našem 6. Festivalu cvijeća u Mokošici a posebno :Turističkoj zajednici Grada, Vrtlaru Dubrovnik, Valent- Vrtnom centru , Varaždin, Udruzi „Rina Mašera“ , Zavodu za mediteranske kulture, Dubrovnik i medijima – pišu Eko omblići..

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana