Sport

XAVI GARCIA ‘Pokazali smo da imamo ‘puno jaja’!

XAVI GARCIA 'Pokazali smo da imamo 'puno jaja'!

Pokazali smo da ova momčad ima ‘puno jaja’, ima karakter. Navijači su bili sjajni. Ovaj bazen je potpuno drukčiji kad ga navijači napune – kazao je nakon utakmice Jugov Španjolac Xavi Garcia.

-Danas je Primorje bila potpuno drukčija momčad. Došli su bez pritiska, a mi smo počeli nervozno. Griješili smo gdje inače ne griješimo, posebno u obrani. Kasnije smo se koncentrirali, promijenili igru i slavili – mišljenja je Garcia.

-Čestitam Gradu i navijačima, klubu i mojim suigračima koji su bili sjajni kroz cijelo prvenstvo. Na početku sezone nitko nije očekivao da će biti 3:0 na kraju – dodao je Garcia, koji je komentirao i izglede Juga u Budimpešti.

– Puno ćemo vremena biti bez utakmice pa ćemo možda s nekim sparirati. U Budimpešti će biti preteško jer su sve ekipe sjajne. Nismo favoriti, ali ni u drugim natjecanjima to nismo bili pa smo slavili. Možemo sa svima igrati – rekao je Garcia.

-Fenomenalno je jedina riječ kojom se može opisati ovaj osjećaj. Od početka sezone smo bili dominantni u svim natjecanjima u Hrvatskoj. Danas nas je malo ponijela atmosfera, ušli smo u meč malo nervozni. Primorje je sjajna ekipa, to su i pokazali kad su bolje otvorili meč, ali što je utakmica odmicala kontrolirali smo igru i rezultat te na kraju zasluženo slavili – rekao je Jugov kapetan Marko Bijač, dodavši kako je već pomalo i stekao naviku podizanja ‘kanti’, ali…

-Nadam se da će se taj ritam nastaviti!

Jugov kapetan posebno je nahvalio publiku.
-Nosili su nas i kad nije išlo i sve dok nismo podigli trofej. Još jednom smo pokazali da je Dubrovnik grad vaterpola! – istaknuo je Bijač.

– Bilo je malo nervoze, jer je ovo bila utakmica koja prelama seriju. Srećom da imamo 4-5 iskusnih igrača koji se znaju nositi s takvim pritiskom. Izuzetno smo zadovoljna, a cijela sezona je bila sjajna. Bili smo na vrhunskom nivou kroz cijelu sezonu. Imamo priliku i u Europi, nećemo se predati, pokušat ćemo proći što dalje – rekao je Paulo Obradović.

Pročitajte još

Jugaši u finalu Prvenstva Hrvatske!

Dulist

OSMI DU MOTION Za vikend je grad u pokretu, stižu trkači iz 50 zemalja svijeta

Dulist

‘Pituri’ nastupaju u završnici Kupa Hrvatske

Dulist