Zanimljivosti

Vratimo djecu na igrališta

Vratimo djecu na igrališta

Novouređeno dječje igralište u Lapadu danas je svečano otvoreno rezanjem vrpce i puštanjem balona u zrak. Mnoštvo razdragane djece veselo se igralo na novim spravama, koje su postavljene u sklopu Konzumove akcije „Vratimo djecu na igrališta“.

– Dubrovačko igralište je 28. po redu koje je uređeno u sklopu ove naše akcije i prvo ove godine. Grad je izabrao lokaciju i nadamo se kako će donijeti puno osmjeha na licima dubrovačke dječice i svih koji budu dolazili na njega – kazala je Iva Balent, izvršna direktorica Agrokorova marketinga.
Zajedno s gradonačelnikom Androm Vlahušićem i regionalnim direktorom prodaje Konzuma Slavkom Ledićem svečano je otvorila igralište u Lapadu.

Vlahušić je tom prigodom zahvalio na donaciji i istaknuo kako je, zajedno s igralištem koje je uredio Hotel Park i svim sadržajima u Uvali, nastao jedan od najljepših kompleksa za djecu. Najvio je i skoro otvaranje igrališta na Montovjerni, gdje će biti uređeni skatepark, boćalište i još brojni drugi sadržaji.
Vratimo djecu na igrališta i omogućimo im sretno odrastanje, poruka je poslana iz Lapada s napomenom neka svi čuvamo sva igrališta Grada, kako bi djeca imala lijepa i uredna mjesta za upoznavanje novih prijatelja i igru.

 

Pročitajte još

Marita Kisić Kamić izložbom prikupila više od 1300 eura za Sigurnu kuću

Dulist

NA DANAŠNJI DAN Prije 150 godina rođena Ivana Brlić Mažuranić

Dulist

U Dubrovniku se održava 25. Europsko prvenstvo u parskom gou

Dulist