Natrag
21.9.2017 00:01

facebook

twitter

google

rss

dulist

VRAĆENI ZNAKOVI, NASTALA PANIKA Kako do Vojnovića?

14.10.2015 @ 17:01 Baldo Marunčić Grad
5;5

Podijelite:

Nakon što je krajem prošlog tjedna na oba kraja spojne ceste između ulica Iva Vojnovića i Petra Hektorovića postavljen prometni znak zabrane prometa u oba smjera, stanovnici tog dijela grada digli su se na noge.

Kako ističu, ostali su bez jedinog kontakta s jednom od glavnih prometnica u gradu. Konkretno, iz jednosmjerne ulice Petra Hektorovića više neće smjeti skrenuti desno (prema nizbrdici), niti mogu iz Ulice Iva Vojnovića skrenuti lijevo (prema uzbrdici). Umjesto toga, prisiljeni su (ili točnije: ostavljena im je jedina mogućnost) voziti do kraja Ulice Petra Hektorovića, koja se dalje nastavlja na dijelom dvosmjernu Janjinsku ulicu, koja se pak prateći paralelno Ulicu Iva Vojnovića preko Montovjerne spaja na Ulicu dr. Ante Šercera (cesta za Opću bolnicu Dubrovnik), dvadesetak metara poviše Crkve svetog Mihajla.

Opširnije o ovoj temi pročitajte u novom broju DuLista, koji je u prodaji od srijede.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana