Sport

VRAĆA SE ‘Medo’ igra u subotu protiv Mornara!

VRAĆA SE ‘Medo’ igra u subotu protiv Mornara!

Odlična vijest za sve navijače Juga stiže nam s ruba bazena.

Službeni liječnik Juga dr. Marko Margaritoni je dao ‘zeleno svijetlo’ za nastup Paula Obradovića. Četiri mjeseca nakon operacije koljena, te mukotrpne rehabilitacije, popularni ‘Medo’ je spreman za povratak u bazen i bit će u sastavu Juga CO u utakmici 8. kola Triglav regionalne vaterpolske lige protiv Mornara BS koja je na rasporedu u subotu, 22. strudenoga u 19 sati.

– Prema ranijem planu postupak rehabilitacije kod Paula Obradovića se postupno dovršava i nakon dodatnih kontrola odlučili smo se da Paulo počne s nastupima za prvu momčad Juga. Već više tjedana on obavlja gotovo normalan trening sa svim opterećenjima i bez ikakvih subjektivnih tegoba. Paulo je naravno motiviran za igru pa smo za povratak odabrali utakmicu protiv Mornara pred domaćom publikom 22. studenoga kada će početi s igrom uz manju minutažu. Nadamo se da će postupni priključak prvoj momčadi proteći uredno te da će biti u potpunosti spreman kada bude najvažnije, a to je za Finalni turnir Kupa RH pred Božić u Zagrebu – kazao je dr. Margaritoni.

– Veselimo se Paulovom povratku utakmicama, ali poznavajući ga – on je sigurno sretniji od svih nas što će napokon staviti kapicu broj 12 i ponovno kao igrač Juga CO tresti mreže naših suparnika – poručuju iz kluba.

Pročitajte još

Pituri osvojili Kup Hrvatske!

Dulist

Jakov Bjeloš, Marino Maslać i Bruno Šimunović u dresu Hajduka osvojili međunarodni turnir

Dulist

HRVATSKI KUP STOLNOG TENISA ‘Pituri’ pobjedom protiv zagrebačkog Marathona prošli u finale

Dulist