Crna kronika

Vozaču Passata izmjereno 1,25 promila

Vozaču Passata izmjereno 1,25 promila

U dvije prometne nesreće koje su se jučer, 3.prosinca, dogodile na D-8, kod mjesta Zaton Doli, četiri osobe su zadobile teške tjelesne ozljede neopasne po život, a tri su lakše ozlijeđene, priopćila je glasnogovornica PU Marija Gjenero.

Nadalje navodi da je u prvoj prometnoj nesreći koja se dogodila oko 18.20 sati, 43-godišnjak upravljao osobnim vozilom krećući se iz smjera istoka prema zapadu kada je izgubio nadzor nad vozilom i prešao u suprotnu kolničku traku nakon čega je udario u brdo,a potom u metalnu zaštitnu ogradu.
U ovoj prometnoj nesreći vozač i 47-godišnji putnik su lakše ozlijeđeni, dok su dvojica ostalih putnika u vozilu, u dobi od 44 i 46 godina zadobili teške tjelesne ozljede. Izvršenim alkotestiranjem 43-godišnjem vozaču izmjereno je 1,25 promila alkohola u krvi.
Oko 18.50 sati dogodila se druga prometna nesreća kada je 58-godišnji vozač teretnog vozila, dubrovačkih registracijskih oznaka, naletio na zaustavljenu kolonu vozila i udario u dva osobna vozila, a potom i u službeno policijsko vozilo na kojem su bila upaljena rotacijska svjetla. U ovoj prometnoj nesreći 58-godišnji vozač teretnog vozila i 55-godišnja putnica iz jednog vozila u koloni su zadobili teške tjelesne ozljede neopasne po život, dok je 58-godišnji putnik iz istog osobnog vozila lakše ozlijeđen.
Ozlijeđenim osobama liječnika pomoć je pružena u dubrovačkoj bolnici gdje su im konstatirane ozljede,a četvorica su zadržana na daljnjem liječenju, dok je jednom ozlijeđenom liječnička pomoć pružena u splitskoj bolnici.
U vremenu od 19.45 do 21.40 sati promet na ovom dijelu je bio zatvoren, a odvijao se zaobilazno preko Dubrovačkog primorja.
 
 
 

Pročitajte još

Uhićen Francuz zbog prometne nesreće u kojoj je teže ozlijeđen Libertasov vozač

Dulist

Dvojica maloljetnih nasilnika iz Uvale Lapad u pritvoru

Dulist

NOVA MOKOŠICA U stanu 58-godišnjaka pronađena droga za preprodaju

Dulist