Grad

Volonterka godine Mihaela Ivanković kod povjerenice Medović

Volonterka godine Mihaela Ivanković kod povjerenice Medović

Povjerenica Vlade Republike Hrvatske Nada Medović primila je ovog ponedjeljka Mihaelu Ivanković, članicu Dubrovačkog crvenog križa i dobitnicu nagrade ‘Volonter godine’ koju joj je dodijelio Hrvatski Crveni križ uoči Svjetskog dana Crvenog križa i Crvenog polumjeseca.

Povjerenica Medović uputila je čestitke mladoj volonterki Mihaeli Ivanković, ali i cijelom timu Gradskog crvenog križa Dubrovnik istaknuvši kako ova nagrada ima neizmjernu važnost ne samo za Ivanković i Društvo crvenog križa već i za Grad Dubrovnik.

– Uistinu smo ponosni što ovaj Grad ima ljude kao što si ti jer u današnje vrijeme tako nesebično poklanjati sebe, svoj rad i svoje vrijeme je vrijedno divljenja i svake pohvale. Nadam se da ćeš biti primjer i drugim mladim ljudima – kazala je povjerenica Medović uputivši čestitke i predsjedniku Gradskog Crvenog križa Dubrovnik dr. Vicku Mihaljeviću te ravnatelju Društva Živku Šimunoviću.

Podsjetimo, nagrade volonterima Hrvatskog Crvenog križa uručene su u Tjednu Crvenog križa u kategorijama ‘Volonter godine’ i ‘Volonterski tim godine’.

Dubrovački Crveni križ predložio je Mihaelu Ivanković za nagradu ‘Volonter godine’ Hrvatskog Crvenog križa za 2016. godinu. Ivanković je sudjelovala u više od 30 akcija i imala više od 240 sati volonterskog rada u 2016. godini. Predsjednica je Kluba mladih, član Skupštine Dubrovačkog Crvenog križa, član Gradskog Interventnog tima, a volontirajući doprinijela je prepoznatljivosti Crvenog križa u našem Gradu.

 

Pročitajte još

MARKO GILJAČA O PRVIM IZLAZNIM ANKETAMA Prvog Srđevca u Saboru ćekat ćemo do dugo u noć

Dulist

POKRENUTA JAVNA NABAVA Gradit će se novi boćarski dom u Gospinom polju

Dulist

‘Neboderko’ od ponedjeljka s deset dodatnih polazaka!

Dulist