Aktualno

VOLIMO BLAGDANE Konzumova božićna čarolija u Dubrovniku

VOLIMO BLAGDANE Konzumova božićna čarolija u Dubrovniku

Ovog vikenda 3. i 4. prosinca pronađite Konzumovu blagdansku kućicu na dubrovačkom Stradunu kako bismo zajedno proširili čaroliju blagdana i učinili ih posebnima onima kojima je najpotrebnije.

Sudjelujte u humanitarnoj akciji ‘Volimo blagdane jer volimo jedni druge’ kupnjom igračaka za simboličnih 10 kuna, a sva sredstva koja prikupimo doniraju se dubrovačkom domu za djecu i mlađe punoljetne osobe ‘Maslina’.

Blagdansko raspoloženje sve se više osjeti, a Konzumova božićna čarolija koja će do Božića obići deset gradova diljem Hrvatske podsjetit će nas na ono bitno u vezi blagdana i pomoći da svi zajedno omogućimo drugima da osjete pravi božićni ugođaj.

Konzum već tradicionalno pomaže potrebite, a ovih blagdana je kroz kampanju ‘Volimo Blagdane jer volimo jedni druge’ odlučio napraviti korak dalje i raširiti čaroliju blagdana u cijeloj zemlji, pretočivši tako poruku u djelo. Nakon Rijeke i Pule, preko Zadra i Splita Konzumova blagdanska kućica stiže u Dubrovnik gdje će na Stradunu biti u subotu i nedjelju od 12 do 20 sati.

-Ovi blagdani će uistinu biti posebni za nas. Sretni smo što je Konzum organizirao ovu akciju i odlučio donirati baš nama. Pozivamo sve građane da nam se pridruže ovog vikenda kako bi se družili i sudjelovali u donacijama – izjavila je Iliana Stojanović, ravnateljica dječjog doma Maslina.

Dubrovnik je tako peti od ukupno deset lokacija koje će tijekom adventa obići Konzumova kućica, a domu za djecu i mlađe punoljetne osobe ‘Maslina’ peta od ukupno deset lokalnih ustanova kojima će se donirati sredstva prikupljena u ovoj blagdanskoj akciji.

Kako bi se pobrinuli da sredstva dođu do onih kojima je stvarno potrebno, odluku o udrugama kojima će sredstva biti donirana donijeli su sami zaposlenici Konzuma. Svatko je u svom gradu predložio kome će se uručiti donacija koju će se prikupiti akcijom ‘Volimo blagdane jer volimo jedni druge’.

Pridružite nam kako bi se zajedno prisjetili onog bitnog i učinili ove blagdane posebnima onim kojima je najpotrebnije!

Sponzorirani članak

Pročitajte još

U Dubrovniku se održava 25. Europsko prvenstvo u parskom gou

Dulist

[FOTO] Na Orsanu započeli radovi za hangar VK Neptuna

Dulist

OD PETKA NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist